Page content

article content

Beleef het mee! Publicatie in International Floral Art

International Floral Art Alweer twee jaar geleden heb ik met een van mijn foto’s mogen pronken in het boek ‘International Floral Art’. Honderden bloemisten over de hele wereld hebben zich aangemeld om een plekje te bemachtigen of zelfs op de eerste drie plekken te komen. Van die honderden inzenders is er een selectie gemaakt van foto’s die een plekje waard waren.

Ik kan me indenken dat het voor de jury best een lastige klus is om een goede keuze te maken. Ik had vier verschillende creaties gemaakt en zeker nog een andere was zo gaaf dat die ook zeker is het boek zou passen, al waren die andere ook geweldig hoor maar die er nu in stond was heel geinig bedacht. Je kan ook geen lijn trekken op wat de jury kiest voor in het boek!

Buiten om het feit dat het heel leuk is om gepubliceerd te worden is het een super leuk proces om naar toe te werken. Deze keer ga ik samen met een vriendin die fotografeert dit project aan. Volgende week vrijdag gaat de fotoshoot plaats vinden en de eerste voorbereidingen zijn al gedaan. We gaan vier passende sfeerbeelden maken en als kers op de slagroom een combinatie foto van het hele verhaal. De idee├źn zijn besproken en uitgewerkt, de benodigde spullen hebben we al verzameld en beetje bij beetje word ook het bloemwerk helemaal duidelijk.

De locatie van de fotoshoot is bij mij in de buurt, in de duinen dus hopen op interessant weer, precies dat wat we nodig hebben voor een killer shoot! Hoeft niet perse een strak blauwe hemel te zijn, als het maar top is en de rest improviseren we lekker!!

Via de website zal ik je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen omtrent dit project en daar waar mogelijk is op de dag zelf en tijdens het maken van het bloemwerk lekker wat video’s maken!

Hier kun je alvast met mij mee het boek door bladeren om een indruk te krijgen van het bloemwerk wat er zoal gepubliceerd word in International Floral Art.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yza-_t0F1gA[/youtube]

En in deze video verklap ik alvast een aantal van de materialen die in de fotoshoot gebruikt worden. Ze staan nog lekker simpel bij ons in de tuin tegen een vogelhuisje maar het idee is er alvast!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eglvaR30WCU[/youtube]

 

Comment Section

0 reacties op “Beleef het mee! Publicatie in International Floral Art

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.