Binnenkijken bij Dille Bloemen
08 september 2011 

Binnenkijken bij Dille Bloemen

Dille BloemenEr zijn zo ontzettend veel mooie bloemenwinkels in Nederland (en wereldwijd), bloemenwinkels zijn naar mijn idee de leukste winkels om heerlijk doorheen te struinen en je even in een andere wereld te begeven. Het zijn ook de leukste winkels om heel hebberig te worden en nieuwe ideeën voor je interieur te bedenken.

Dille Bloemen in Den Helder

Om de mooiste bloemenwinkels van Nederland (om maar even ergens te beginnen) op de kaart te zetten ga ik zo af en toe langs bij een van mijn collega’s. Deze keer zijn we bij Dille Bloemen in Den Helder. Een prachtige grote winkel met ontzettend veel grote ramen, dus veel licht. Het pand is mooi hoog (dat is fijn voor het presenteren van grote vazen) en staat op een hoek van de straat.

Binnen zie je van alles en weet je even niet waar je beginnen moet om al die mooie dingen tot je te nemen. Er staan prachtige tafels met mooi gedecoreerde potten met planten, bijzondere vazen en allerlei sfeervolle decoratiematerialen. Er staat een enorme witte kast met mooie verlichting waarin de spullen mooi uitkomen. Een stukje verderop is de hele wand betimmerd met stijgerhout dit straalt een mooie rust uit. Tegen die wand zijn planken bevestigd en daar staan mooie vazen op gedecoreerd. Omdat het niet zo bom vol is komen alle spullen goed tot hun recht en krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Echt klasse!

De bloemschikstijl bij Dille Bloemen is ook bijzonder en eigen. Zo staan er veel aparte boeketten klaar, leuke originele kleine vaasjes die je voor rond de €10,- kan meenemen (en eruit ziet als iets dat €20,- kan zijn). Ook is alles op maat en naar wens te krijgen. De bloemen presentatie is enorm, het is dat ik wat later op de dag kwam anders had deze waarschijnlijk nog voller gestaan.

Video

Ga lekker zelf de video bekijken waarin je in enekele minuten een mooi beeld krijgt van deze bloemenwinkel.

[youtube width=”520″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=9EcuXUZJyh0[/youtube]

Adres

Dille Bloemen | Wezenstraat 79 / hoek Beatrixstraat | 1781 GK Den Helder | 0223 684211 | http://dille.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen