Page content

Bloemen in een ander licht deze Valentijn

article content

Bloemen in een ander licht deze Valentijn

O boy, wat een verrukking! Ja zelfs al werk ik dag in dag uit met de mooiste bloemen en planten ben ik dol gelukkig wanneer ik van mijn lief een mooie bos bloemen krijg! En hij weet als geen ander hoe hij dat het beste kan doen: m’n moeder bellen en haar mijn favoriete bloemen in een boeket laten verwerken 🙂 Het was echt een verrassing, ook al is dit niet voor het eerst dat ik bloemen krijg op Valentijnsdag.

Ik was helemaal niet bezig met de extra liefdes verklaringen en extra cadeautjes die vaak op deze dag plaats vinden. Wel was ik bezig met het maken van een heerlijke taart (speciaal omdat het zo lekker is ;-)) en een uitgebreid diner voor twee omdat we dit weekend voor het eerst in drie weken weer eens relaxt en echt samen waren.

Gloriosa’s, Clematis, Gerbera’s, Rozen en andere kleurrijke beauty’s zaten in het boeket! Gisteravond zag ik ze ik een ander licht, oke we hadden een lekkere fles wijn op, maar het kaarslicht zorgde voor een magische gloed over de prachtige bloemen. Snel een paar foto’s gemaakt om het mooie beeld en gevoel vast te leggen en later nog meer eens experimenteren met dit soort beeld. Love it!

Bloemen bij kaarslichtClematis in de spotlight

Bloemen met ValentijnGloriosa in bijzonder licht

Comment Section

3 reacties op “Bloemen in een ander licht deze Valentijn


Door marian op 16 februari 2015

Hoi Nelleke,
Wat heerlijk om zo verwend te worden door je lief. Ze zijn prachtig. Fijn om na 3 weken eindelijk zo saampjes van alles te kunnen genieten. Bedankt dat ik mee mocht genieten van je prachtige bloemen met licht. Groetjes marian


Door Margriet Beek op 16 februari 2015

Ha Nelleke,

Die mooie bloemen die je kreeg van je lief waren echt de kers op de zelfgebakken taart.
Geweldig.

Groetjes Margriet.


Door Monique Landskr op 16 februari 2015

Hoi Nelleke,
Wat een mooie bloemen en dan met dat kaarslicht erbij…….
FANTASTISCH.
Ook het verhaal van China was erg mooi.
Groetjes Monique

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.