Page content

Bloemen in mooie wijnflessen

article content

Bloemen in mooie wijnflessen

Ik heb er ondertussen al zeker een leuke verzameling van: wijnflessen! Buitenom het feit dat we graag een lekker wijntje drinken kunnen de flessen er ook leuk uitzien! Soms heb ik maar een of een paar bloemen om er in te zetten en soms zet ik de hele collectie flessen bij elkaar. Gewoon lekker relaxt één bloem in een fles!

Omdat bloemen altijd in mijn leven zijn (en ik er ontzettend van hou) gebeurd het vrij vaak dat ik ergens nog wel een paar stelen in het water wil zetten. Soms bij ons op het nachtkastje of waar dan ook in de huiskamer of keuken.

Laatst vond ik dit leuke tafeltje bij een ‘luxe’ tweedehands winkel, super blij mee! het heeft zo’n lekker sfeertje. En met deze mooie orchideeën die we van een foto- en filmshoot over hadden kon ik heerlijk genieten tijdens mijn banksessie met de nieuwe Elle Decoration. Dat schaaltje waar de losse bloemetjes inzitten van de orchidee die heb ik trouwens zelf gemaakt van zwarte klei tijdens een leuke workshop!

Zo zie je maar dat bloemen in mooie wijnflessen een heel leuk sfeertje kunnen geven. Je kan natuurlijk ook de wijn flessen beplakken of versieren met van alles maar dat is echt niet altijd nodig. Oja en ik hoor je al denken, wow wat een toffe kaarsen standaards! Jaaa, die zijn heel tof en die zul je waarschijnlijk nog wel vaker zien op dit blog. Ik heb ze bij mij moeder in de winkel gekocht en zijn van metaal met een natuurlijk brons laagje.

 

Comment Section

0 reacties op “Bloemen in mooie wijnflessen

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.