“Wil jij ook ontdekken hoe je zelf de mooiste Boeketten en andere Bloemcreaties kunt maken? Waarmee je gegarandeerd indruk maakt op jezelf en anderen!”

Nelleke Bontje

Afzender: Nelleke Bontje

Laat ik beginnen met iets over mijzelf te vertellen. Ongeveer 11 jaar geleden, op 5 juni 2002 om precies te zijn, slaagde ik voor mijn opleiding Bloemschikken. Creatief ben ik altijd wel geweest, maar in mijn eerste jaar van de opleiding bloemschikken bakte ik er helemaal niets van. Alles wat ik in mijn hoofd had te gaan maken mislukte of de bloemen hingen al slap tegen de tijd dat iets naar mijn zin was…

De leraren wisten niet wat ze met me aanmoesten om me de juiste technieken te leren. En dachten dat het vak misschien niet helemaal voor mij weggelegd was…

Maar ambitie en wilskracht had ik wel, ik ben veel en hard gaan leren om de technieken van de bloemsierkunst onder de knie te krijgen. Daardoor kon ik stage lopen bij Nederlands mooiste en meest bekende bloemenwinkel. De knop is daar omgegaan en had ik nooit kunnen bedenken wat ik in de jaren erna allemaal zou bereiken…

Zo vaak kom ik mensen tegen die graag meer zouden willen leren over de bloemsierkunst. Gewoon voor de lol… Omdat ze er ontzettend veel plezier in hebben… omdat het heerlijk is voor mensen om ontspannend met je handen bezig te zijn… om het interieur op te leuken en soms ook omdat ze graag in een bloemenwinkel zouden willen werken!

Boven alles; bloemen (en planten!) zijn helemaal hot tegenwoordig. Of je ze nu mooi in een vaasje wil zetten of wil leren hoe je er echte kunstwerkjes van maakt… Ik ga je er mee helpen!

“Met uitgebreide video’s en duidelijke stappenplan leer jezelf de leukste creaties te maken waar iedereen vrolijk van wordt”

Herken jij jezelf af en toe in de volgende uitingen:

 • Heb je soms totaal geen inspiratie voor bloemschikken?
 • Wil je soms alle spullen het raam uitgooien omdat het niet lukt?
 • Weet je soms niet waar je beginnen moet om de creatie te maken?
 • Heb je halverwege soms geen idee meer hoe je verder moet?
 • Kun je jaloers worden op mensen die wel kunnen bloemschikken?
 • Loop je wel eens vast wanneer je aan het bloemschikken bent?

Zou je het leuk vinden deze en vele andere creaties te leren maken?

Uit de LenteSpecial: Een cursus volop inspiratie voor in de Lente. Mooie voorjaarsbloeiers worden verwerkt in bijzondere bloemstukken en objecten. Op deze foto zie je bijvoorbeeld een zelf gemaakte ondergrond van kaarsvet met daarin buisjes voor de kleurrijke bloemen. Stel je voor dat je deze creatie in alle kleuren kan maken en met toevoeging van je eigen creativiteit. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze creatie komt uit de WinterSpecial. Een cursus waarbij alle ideeën zijn uitgewerkt in de winters witte varianten. De mooiste witte bloemen krijgen een plek in creatieve bloemstukken en objecten. Vaak kun je de ondergronden hergebruiken en alleen de bloemen verversen. Hierdoor heb je lang plezier van waar je zo ijverig aan hebt gewerkt.

.

Dit is ook zo’n leuk object en makkelijk meerdere malen te gebruiken wanneer de basis eenmaal gemaakt is! Nog een leuk aspect is dat de basis van deze creatie zo groot (of zo klein) gemaakt kan worden als dat je zelf zou willen. Stel je voor dat je deze basis van holle stokken 3 of 4 keer zo groot maakt, dan krijg je een enorme blikvanger! Of juist iets kleiner of kleiner en dan in een groepje van 3. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit bloemstuk komt uit de HerfstSpecial en is met mooie warme kleuren opgemaakt.

.

Met zoveel inspiratie en handige technieken ga je met veel plezier en vertrouwen aan de gang!

Speciale Bonus!

Wanneer je ervoor kiest om aan de gang te gaan met de video’s van de Lente-, Zomer-, Herfst- en Winterspecial + KerstSpecial deel 1 & 2 en de leuke video’s van de Pasen krijg je er een mega vette en unieke bonus bij!

Alles kan alles zijn dus inspiratie voor Pasen en Kerst kunnen met net iets andere materialen ook leuke Herfst creaties worden! En om jouw creatieve brein te belonen voor dat waardevolle inzicht krijg je de TopBloemist voor ThuisBloemisten hellemaal gratis net als de video opnames voor mijn demonstratie voor Bloemisten in Japan.

Dit zijn alle pluspunten van zo’n online cursus Bloemschikken bij elkaar opgesomd:

 • Uitgebreide handleiding met stappen plan bij iedere creatie.
 • In totaal meet dan 30 of zelfs 67 originele bloem creaties, een lust voor het oog!
 • Video’s met instructie van A tot Z.
 • Boodschappenlijst met alle aantallen en benodigdheden, handig!
 • Extra bloemschiktips, ook toe te passen bij andere creaties, ook handig!
 • Vergroot je creativiteit met Bloemschikken!
 • Close-Up fragmenten en foto’s voor de details.
 • Lijst met alle te gebruiken gereedschappen.
 • De tijd die er voor nodig is een creatie te maken.
 • Diepgang op diverse technieken, ook toe te passen bij andere creaties.
 • Verschillende moeilijkheidsgradaties, net waar je zin in hebt!
 • Lekker ontstressen en je creatieve zelf (her)ontdekken.

Bestel snel en ga direct aan de gang!

Heb je zin om lekker aan de gang te gaan met de geschenken van moeder natuur? Bloemen maken het leven zoveel mooier, nu kan ook jij de mooiste creaties maken en familie en vrienden verrassen met je kunsten. Met deze online cursus hoef je niet te wachten op les materiaal maar je kan direct online beginnen met het kijken van de vele video’s!

Kies voor de SeizoenSpecials of krijg direct toegang tot alles, zodat je nooit meer zonder inspiratie zit!

Hier nog een aantal voorbeelden van de vele creaties die je in de bonus kunt verwachten:


Dit is een creatie uit de KerstSpecial, een bloemstuk met oneindig veel mogelijkheden! Van andere kleuren en bloemen tot heel veel glitter en kerstdecoratie of juist zoals het voorbeeld mooi subtiel en natuurlijk.

In de KerstSpecial vind je vele verschillende creaties. Bijvoorbeeld super hippe objecten, bijzondere technieken en typische kerststukken. Maar ook leuke ideeën voor het aankleden van een tafel of schouw! De KerstSpecial is een dubbele cursus, dus lekker gevuld!


Hier zie je een close up van een object uit de PaasSpecial. Dit is een takken constructie gemaakt met leuke technieken die uitgebreid behandeld worden in een van de video’s. Je kan Paascreaties vol hangen met eitjes en kuikentjes of je laat het voorjaar spreken door alle mooie voorjaarsbloemen en bloesemtakken. Ook hier kun je je eigen invulling geven en toevoegen of weglaten zodat je bloemstukken maakt die jij het mooiste vindt!

Dit zit in de BONUS video sectie. In Japan heb ik een demonstratie gegeven voor Japanse bloemisten en leraren. Japan een land waarin ze best goed weten hoe ze heel mooi bloemwerk kunnen maken denk aan hun bijzondere Ikebana stijl. Ik heb ze daar willen verrassen met bijzonder bloemwerk. Waarvan ik mezelf heb verbaasd. Van de demonstratie heb ik video’s kunnen maken zodat je een mooi beeld krijgt van hoe het tot stand is gekomen.

Op de video’s van de demonstratie in Japan zie je heel divers werk. Leuke tafel arrangementen, zoals hierboven met de slangen. Objecten waar de nodige voorbereidingen in heeft gezeten zoals een mega groot kamerscherm waar een prachtige beweging in zit met vele takken en is versierd met de prachtige Gloriosa bloemen. Wederom een grote diversiteit aan bloemwerk voor de nodige inspiratie. in totaal 10 verschillende objecten in de video’s te zien!


Dit leuke ding komt uit de TopBloemist voor ThuisBloemisten ook een waardevolle BONUS wanneer je de online cursussen besteld. Deze video reeks is een van eerste online cursussen die ik ontwikkeld heb en tevens met de grootste aantal video’s.

Het zijn creaties die je het hele jaar door kunt maken. Ze zijn niet toebedeeld aan seizoenen of speciale dagen. Leuk bloemwerk voor altijd. Je leert er alles over het maken van leuke bloemstukjes, mooie stillevens, luxe bloemwerk, kleine boeketjes. Je kunt het zo gek niet bedenken!

In totaal kun je 20 verschillende video’s bekijken in de TopBloemist voor ThuisBloemisten!

Dus wat zijn je keuzes, hier duidelijk op een rijtje:

Zoveel mensen zoveel wensen vandaar je 2 verschillende opties krijgt. Bij de SeizoenSpecials krijg je toegang tot de video’s van Lente, Zomer, Herfst en Winter. Super leuke en originele online video’s die allemaal een handleiding hebben voor extra houvast.

De ‘No Brainer’ is het pakket met alles erop en eraan! Dus alle SeizoenSpecials maar ook video’s met toffe KerstCreaties en hele leuke PaasCreaties! Vergeet hierbij niet dat Alles Alles kan zijn dus een ‘gewoon’ bloemstuk met kerstballen wordt ineens een kerststuk en een creatie voor de herfst maar dan met witte bloemen geeft ook weer een hele andere sfeer! Om je creatieve brein te belonen voor dat waardevolle inzicht krijg je er mooie bonussen bij! De TopBloemist voor ThuisBloemisten is een cursus met ruim 20 video’s voor het hele jaar door en de opnames van een demonstratie die ik gegeven heb aan Japanse bloemisten in Kyoto. Dit alles voor een misschien wel absurt lage prijs. Voor jou!

SeizoenSpecials

 • Alle SeizoenSpecials
 • Stap voor stap online video’s
 • Handleiding en materiaallijsten
 • In totaal meer dan 30 originele bloem designs!
 • Waarde: €108,-

€ 47,-

No Brainer!

 • Alle SeizoenSpecials
 • +KerstSpecial deel 1t/m4
 • +PaasSpecial
 • Bonus: TopBloemist voor ThuisBloemisten
 • Bonus: Video’s Demonstratie In Japan
 • In totaal meer dan 77 originele bloem designs!

Waarde: €236,-


€ 77,-

Niet goed? Geld terug garantie!

Omdat ik alleen tevreden klanten wil heb ik een 100% niet goed geld terug garantie van 30 dagen!

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico (behalve dan dat je er toch wat van geleerd hebt en inspiratie hebt opgedaan), als je het niets voor jou vindt dan stuur je me een mail en draai ik de verkoop terug, zonder dat je tekst en uitleg hoeft te geven, no hard feelings!

Krijg direct toegang tot alle SeizoenSpecials of alles inclusief Kerst, Pasen en de geweldige Bonussen!

Klik hier voor de SeizoensSpecials ruim 30 video’s voor €47,-
Klik hier voor de SeizoenSpecials met de extra’s en bonussen ruim 77 video’s voor €77,-

Door de jaren heen heb ik al vele mensen kunnen inspireren de mooiste bloemwerken te kunnen maken. Regelmatig krijg ik berichtjes van mensen die super veel hebben gehad aan de video’s en ik hoop dat ik jou er ook blij mee kan maken en inspireren het leven nog mooier te maken. Mocht je vragen hebben over deze aanbieding of straks als je lekker bezig bent met bloemschikken dan mag je me altijd mailen en komen we er samen uit!

Lieve groeten,
Nelleke Bontje

P.S. Met deze video’s zul je altijd genoeg inspiratie hebben en houvast om tot de mooiste resultaten te komen!

P.P.S. Lekker op je eigen tempo en in je eigen huis de mooiste bloemwerken maken!

P.P.P.S Profiteer van deze super voordelige aanbieding en begin direct!

DIRECT TOEGANG tot de SeisoenSpecials

.

DIRECT TOEGANG tot ALLES!!