Page content

article content

Bloemschikken tijdens de Libelle WinterFair in Belgie!

Workshop bij libelle winterfairLibelle WinterFair is één van de vele gezellige kerstmarkten die er weer aankomen! Heerlijk shoppen in kerstsferen, workshops doen, demonstraties bekijken, overal lekkere hapjes eten en leuke muziek optredens bijwonen. Een hele dag vermaak, ga lekker met een vriendin, je zus of moeder en maak er een gezellige dag van.

Maak je eigen kerststuk op de Libelle Winterfair

Om nog even terug te komen op de workshops (ja want daar schrijf ik natuurlijk dit berichtje voor) is dat er een workshop bloemschikken te doen is in de stand van ‘Libelle bloemschikken’. Dat is ook gelijk de naam van het populairste bloemschikblad in België, in Nederland heet datzelfde blad ‘Creatief met bloemen’. Tijdens de Winterfair worden er over 4 dagen 8 workshops gehouden. Een in de ochtend en de ander in de middag.

Logo WinterfairDeze workshops kun je tijdens de Winterfair gratis bijwonen! Super leuk en dat blijkt wel van vorig jaar toen waren die workshops binnen ‘no time’ helemaal volgeboekt en wie het eerst komt die het eerst maalt. Veel mensen waren vorig jaar teleurgesteld en daarop hebben ze nu wat bedacht: Mis je de workshop op de Winterfair dan kun je voor een kleine vergoeding een kant en klare doos mee naar huis nemen waar alle benodigde materialen inzitten. Met een handige instructie video van mij kun je evengoed thuis aan de gang en er zeker van zijn dat je er iets moois van maakt!

Omringt met dennenappels

Ik heb een korte demonstratievideo gemaakt zodat je alvast een idee krijgt van wat we gaan doen! Op de dagen donderdag en vrijdag ben ik er om te assisteren tijdens de workshop met waarschijnlijk Nadine Cornelis en op vrijdag en zaterdag zijn er andere professionele bloembindsters Mildred Goelen en Gudrun Cottenier bekend van Libelle Bloemschikken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1VhzUqoDUWU[/youtube]

Voor alle duidelijkheid het is de stand van Libelle Bloemschikken en ik ben er om te assisteren met de workshop en om je eventueel alles te vertellen over de wondere wereld van bloemen en voor tips en trucs over bloemschikken. Ook lijkt het me bijzonder leuk je in het echt te ontmoeten!

Dus ben je in de gelegenheid en heb je zin in de gezellige kerstsferen dan zou ik je zeker aanraden naar België te komen! Hier de website met meer informatie over de Libelle Winterfair. Ik heb trouwens gezien dat ze op de website 2 euro korting geven op de entreeprijs!

 

 

Comment Section

2 reacties op “Bloemschikken tijdens de Libelle WinterFair in Belgie!


Door Vandersmissen Diane op 6 november 2012

Nelleke, mij mag je verwachten op de Libelle Winterfair
op vrijdag 16 november en zie er naar uit U eens in het
echt te ontmoeten.
Groetjes en tot dan.


Door Henin Monique op 12 november 2012

Ik zal er zeker zijn hoor! Hopelijk hebben we een plaatsje voor je workshop!
groetjes

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.