BloemschikkenBloemsierkunst en bloemschikken is ontzettend leuk om te doen! Je kunt er echt iets mee creëren. Je kunt mooie composities maken met de meest prachtige bloemen met mooie kleuren. Je kunt onnoemelijk veel verschillende vormen maken en de materialen zijn onuitputtelijk. Helemaal wanneer je een rijke fantasie hebt kun je zelfs met koffiebekertjes en pantykousen serieus leuke dingen maken :-)

Bloemschikken is ook voor iedereen leuk, van jong tot oud. Met je handen bezig zijn werkt ontzettend rustgevend en zelfs stress verlagend. Met bloemschikken beland je in het hier en nu. Je kiest de materialen de kleurcombinaties en je moet de materialen goed verzorgen willen ze een lang leven hebben.

Op deze pagina vindt je verschillende creaties om te bloemschikken voor alle seizoenen. Van het opmaken van leuke flesjes met enkele bloemen tot bijzondere voorjaarscreaties waar je super vrolijk van wordt! Een echte aanrader is ook de wijnfles versiering waarbij je een 'gewoon' cadeautje kan pimpen tot een heel origineel cadeau die een groot en bloemig verrassingseffect heeft!

Een compliment dat we vaak krijgen is dat mensen zo ontzettend veel inspiratie halen uit de website van Floralist.nl. De creaties zijn hier allemaal net even anders en met de duidelijke stap voor stap instructie video's maakt het bloemschikken voor iedereen een stuk makkelijker!
arrow_drop_up arrow_drop_down