Page content

Inspiratie

Hier vindt je buiten bloemen en bloemsierkunst om inspiratie om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Denk bijvoorbeeld aan de wereld van kunst , mode en natuur.

Inspiratie is afgeleid van het engelse ‘In spirit‘ Als je ergens een idee van krijgt dan komt dat heel spontaan binnen, je bent even nergens anders meer mee bezig dan wat jou op dat moment inspireert.

Graag wil ik met deze informatie een inspiratiebron voor je zijn. Een Inspiratiebron is een object, mens of gebeurtenis waaruit een kunstenaar of ieder ander creatief mens inspiratie weet te putten.

Bij de oude Grieken werd de inspiratiebron beschouwd als zijnde goddelijk van aard, gesymboliseerd door de Muzen. Vaak hebben kunstenaars maar ook mode ontwerpers een muze. Voor hun de ideale vrouw of persoon om collecties voor te ontwerpen of schilderijen van te maken, zij inspireren hen dan.

Muzes en inspiratie bronnen haal ik uit het leven en dat kan van alles zijn. Deze verzamel ik en deel ik hier met je zodat jij er ook je inspiratie uit kan halen.

Comment Section

0 reacties op “Inspiratie

Plaats een reactie


*