Page content

Structuurkrans

Bij een structuur krans letten we vooral op de verschillende structuren van de materialen en welke structuur is aan gebracht tijdens de verwerking van de bloemen.

De compacte verwerking van bloemen doet denken aan de biedermeiervorm, waarbij de bloemen en bijmaterialen strak tegen elkaar aan zijn verwerkt.

Door gebruik te maken van verschillende materialen met verschillend reliëf krijg je bijzondere resultaten. Denk bijvoorbeeld aan glimmende, doffe, wollige, ruwe, gladde structuren. Als de kleuren dan ook nog eens mooi zijn samengesteld dan krijg je indrukwekkende resultaten.

Een structuurkrans kun je ook maken met één soort materiaal zoals schelpen, mossen, dennenappels, gyps, vruchten en ga zo maar door. Dit geeft meer rust in de krans.

Een takken krans is ook een structuur krans. Deze krans heeft een hele natuurlijke uitstraling gemaakt van takken, twijgen of soort gelijke materialen. Deze krans is mooi met alleen takken maar wat ook leuk is om bloemen in steekbuisjes mee te rijgen in het geheel.

Comment Section

2 reacties op “Structuurkrans


Door Margôt Wilms op 24 november 2011

Ben op zoek naar een wilg-twijg of wortelkrans van ongeveer 100cm doorsnee.
Kunt U me hierin verder helpen?
Met vriendelijke groet,

Margôt.


Door Nelleke op 24 november 2011

Hoi Margôt,

Ik zou je heel graag willen helpen aan zo’n krans, helaas heb ik op dit moment zo’n krans niet op voorraad. Ik kan je het beste aanraden op met je vraag naar een bloemist bij jou in de buurt te gaan om te vragen of ze die misschien kunnen bestellen via hun groothandel.

Veel succes ermee!

Groetjes,
Nelleke

Plaats een reactie


*