Page content

Bloemschikken voor Valentijn

Bloemschikken voor Valentijn

Valentijn

Bloemschikken voor Valentijn is bij uitstek een mooi bloemen geef moment. Of je nu jong bent of oud, man of vrouw zelf iets mooi voor ge geliefde wilt maken of het lekker bij de bloemist laat maken alles is mogelijk. Op deze pagina vindt je een aantal linkjes je je verwijzen naar video’s met leuke Valentijns creaties. Ook als je het niet wilt gebruiken voor Valentijn maar voor Moederdag of een ander liefdevol moment dan mag dat natuurlijk ook!

De bloemen die het meest worden gebruikt bij liefdevolle geefmomenten zijn tocht wel rozen. En ik denk dat dat blijft, natuurlijk kun je wel mooi afwisselen met bijvoorbeeld trosrozen of andere aparte varianten. Ook Orchideeën worden graag gebruikt en wat dacht je van Ranonkels en Tulpen (mede dankzij het voorjaar)?!

De kleuren zijn natuurlijk Rood, wanneer de passie eraf mag spatten en roze voor maar meer liefelijkheid. ook wit zie je steeds meer maar als de ontvanger van hele bonten kleuren houd dan is er niemand die je dat verbied!

Ik ben benieuwd wat jij doet? Ga je iets moois kopen of koop je de bloemen en leg je er nog een eigen dosis liefde in je creatie? Misschien beide, of met de kids, hoe dan ook bloemschikken voor Valentijn is leuk en wordt zeer gewaardeerd!

 

 

Comment Section

1 reactie op “Bloemschikken voor Valentijn


Door Werbrouck Nancy op 9 november 2011

Dag Nelleke, uw valentijnsboeket is prachtig, echt een liefdesgeluk. Liefste Nelleke, neem het me aub niet kwalijk maar waarom niet eens een valentijnsbloemstuk. Toch zeg ik nog eens proficiat je deed het subliem weer, zoals iedere vorige keer. Lieve groetjes uit Damme, BELGIE en vooral nog een toffe, aangename dag.

Plaats een reactie


*