Page content

bruidsbloemwerk-dvd2

Wil jij ook alles ontdekken over het maken van de mooiste BruidsBoeketten, Autostukken, Polscorsages en nog veel meer? Hier vindt je de inzichten!

 

Nelleke Callantsoog, 15 januari – Nelleke Bontje

Ze zeggen vaak het is de mooiste dag of een van de mooiste dagen van je leven… De dag die alleen draait om het bruidspaar die volledig voor elkaar gaan en eeuwige trouw beloven. Een dag geheel in het teken van de liefde. Ik heb het zelf nog niet mee gemaakt maar ik kan me er wel een mooie voorstelling bij maken! Een bruidsboeket maken kun je nu zelf voor dierbaren, kennissen en je klanten, lees snel verder hoe…

Wat ik wel vaak heb mee gemaakt is dat ik de bruidsbloemen mag verzorgen. Soms zijn het grote versieringen waarbij de auto, de locatie van binnen en buiten, de gasten en het bruidspaar zelf worden versierd met bloemen. En soms zijn het de kleinste details voor in het haar of een polscorsage die een dag al compleet maken…

Waar komt die inspiratie vandaan?Demonstraties in Japan

In Italië, New York, Japan en Amsterdam heb ik vele bruidsboeketten gemaakt en aan versieringen mee gewerkt. Vorig jaar was ik zelfs (even) naar Monaco voor het decoreren een bruiloft (oké en een jachtshow… ;-)) aan de Cote d’Azur. Genoeg inspiraties dus voor een cursus over BruidsBloemwerk!

Nu kan ik natuurlijk de meest ingewikkelde technieken laten zien om de meest uitbundige en dure boeketten te maken… maar daar heb jij volgens mij niet veel aan… Ja, het is prachtig om te zien en bij weg te dromen maar als je nu echt iets maken wil voor vrienden of familie dan is praktisch, betaalbaar en toepasbaar toch wel het meest prettige lijkt mij! Daarom hebben we een mooie selectie gemaakt van bruidsboeketten, polscorsages, autoversiering en meer. Allemaal hebben ze net weer andere technieken, bloemen, kleuren, materialen en noem het maar op. Op deze manier heb je de keuze een boeket compleet na te maken of zelf een persoonlijke combinatie te maken van verschillende technieken, details en vooral kleuren. KerstSpecial

Kijk hier naar een video om een indruk te krijgen van een aantal creaties uit de cursus BruidsBloemwerk deel 3&4.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ewBYkDNzozg[/youtube]

Lees verder wat deze cursus BruidsBloemwerk deel 3&4 inhoud…

KerstSpecial

Deze actie loopt nog [tjopcd]

“Wil je zelf een bruidsboeket maken? In deze cursus ontdek je hoe!”

Materialen voor BruidsBoeketDoor jarenlang als bloemsierkunstenaar te werken in binnen en buitenland, heb ik nu deze bruidsbloemen cursus met veel plezier en passie ontwikkeld. Leuke ideeën en waardevolle tips, heb ik verwerkt in een overzichtelijk stappenplan. Van A tot Z is alles omschreven en je creaties worden geheid een succes! Alle creaties komen met een video die zo gemaakt is dat het je stap voor stap laat zien hoe je een corsage, bloemstuk of bruidsboeket maakt.

“Wat maakt het nu zo leuk om zelf een bruidsboeket, de corsages en de versieringen van een bruiloft te maken?”

Je draagt een belangrijk onderdeel bij van iemands mooiste dag. Het is natuurlijk fantastisch om creatief en met je handen bezig te zijn, hier kun je je ziel en zaligheid in brengen en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Trots kunnen zijn op wat je gemaakt hebt, het bruidspaar is je dankbaar en krijgt de hele dag door complimentjes! Met de handen iets creëren werkt stress verlagend en is ontspannend (mits je natuurlijk goede voorbereidingen hebt getrokken en precies op tijd klaar bent). Iets doen wat je leuk vind/ ‘Qualitytime’ aan jezelf besteden, ook al maak je het voor een ander. Juist iets doen voor een ander geeft je een goed gevoel. Lekker het bos of de tuin in gaan om bijvoorbeeld bepaalde materialen te vinden wat je kan gebruiken voor de corsages en het bruidsboeket. Wat ook weer inspirerend en ontspannend werkt!

“Denk je ook wel eens: “Zooo, dat ziet er gaaf uit! Dat zou ik nooit zelf kunnen maken…”? Dat is nu echt verleden tijd!

Dit is de Totaal Oplossing en Succes Formule waarmee jij grote indruk gaat maken met je bloemrijke creaties is het volgende: Succes Formule Toelichting van deze oplossing:

Onderdeel 1:

Inspiratie Ik lever jou de inspiratie. Dat zijn hele toepasbare creaties met duidelijke voorbeelden en close ups. Hieronder vindt je een reeks met foto’s van creaties uit de cursus: Meerdere creaties uit de Bruidsloemwerk op een rijtje

Onderdeel 2:

Stap voor Stap Video Ik laat je stap voor stap zien hoe je van een hoopje losse materialen tot prachtige creaties kunt komen waar mensen de hele dag trots mee rond kunnen lopen. Niet alleen met een bruidsboeket maar ook met de corsages en het tafelstuk. Terugspoelen wanneer je een belangrijk deel hebt gemist of vooruit spoelen wanneer je bekend bent met een bepaalde techniek.

Onderdeel 3:

Neemt je bij de hand door alle stappen overzichtelijk op papier te zetten met duidelijke foto’s en goede omschrijving. Deze is zo uitgebreid en waarde vol dat het op zich al een heel lesboek is. Mocht je onderweg evengoed vast komen te zitten dan ga ik je helpen door het beantwoorden van je vragen en je mag altijd een foto opsturen en dan geef ik je mijn persoonlijke feedback zodat je daar van kan leren en het de volgende keer nog beter doen!

Onderdeel 4:

Tips Met weetjes over hoe echte professionele bloemsierkunstenaars te werk gaan. Door mijn jarenlange en brede ervaringen kan ik je tips en trucs laten zien die een arrangement net dat beetje extra geven. Tijdens het creëren van de boeketten of corsages komen er vele tips en trucs bij me op die ik dan terplekke met je deel.

Dit een reactie op de DVD deel 3&4 die ik kreeg van Diane uit België.

Zij was met de koning(innen)sdag wedstrijd een van de winnaars maar had alle DVD’s al, zij kreeg daarom de primeur van de BruidsBloemwerk deel 3&4 DVD’s en heeft haar ervaring al gedeeld: “Hello Nelleke, Ik heb uwe nieuwe DVD Bruidsbloemwerk deel 3 en 4 al een paar keer bekeken. Hij is zo mooi. De verschillende bruidsboeketten zijn prachtig, eentje met weinig bloemen dus heel betaalbaar en oh zo chique. dat met aluminiumdraad is een heel modern boeket en kun je zelf de bloemen en kleuren kiezen die je wil gebruiken, al naar de wens van de bruid. De bloemenarmband als bruidsboeket om de pols of arm is een geduld werkje maar leuk om die fijne bloempjes er op te kleven, heel fijn en subtiel werkje. De bruidstaart voor de feesttafel kan ook voor ander gelegenheden, een jubileum bv. of gelijk welk ander feest. Het autobloemstuk maakt van welke auto je ook gebruikt om in rond te rijden die dag, een oldtimer of een mini, een feestelijke rit voor jou en de mensen die er gaan naar staan kijken. Het altaarstuk, evenzeer voor een feesttafel is laag gehouden en lang uitgestrekt met prachtige Anthuriums, dendrobium orchideetjes , prachtige rozen op liaantakken. Heel mooi. En al die leuke details voor bruidsmeisjes en bruidsjongetjes, zo leuk. Alles heb je zo fijn en gedetailleerd verteld in de DVD dat het wel mogelijk is om vele stukjes na te maken naar eigen keuze. Nelleke als mijn twee zonen nu nog zouden huwen zou ik het wel weten, maar ik heb de trouwjurken van mijn schoondochters gemaakt dat was ook heel leuk werken. Groetjes Diane”

En deze komt van Sita:

“lieve Nelleke, Nou het is gelukt hoor, de video’s kon ik lekker gezellig met mijn Eepad op schoot zien en ik heb er heerlijk van genoten. dan wil ik je nu de ALLER GROOTSTE COMPLIMENTEN geven voor deze bruid special!! ze zijn stuk voor stuk fantastisch, geweldig, inspirerend. wie deze video koopt, kan hier NOOIT spijt van krijgen met zulke mooie voorbeelden. ik heb heel erg genoten van alles, helemaal mijn ding, allemaal mijn kleuren, stap voor stap goede uitleg. bedankt Nelleke! helemaal TOP! hartelijke groeten van je trouwe fan Sita”

 

Een aantal ervaringen van anderen van deel 1&2:

“Hoi Nelleke, ik vind de dvd van het bruidswerk echt toppie. Mooie stukken en volgens mij goed te doen. Daarom hoop ik nog steeds dat je ook nog een dvd gaat maken van boeketten en rouwstukken. Want ik heb nog steeds de korenschoof nog niet in me zitten. Groetjes Margreth”

***

“In een woord geweldig mooi. Ria”

***

“Hoi Nelleke,
Ik vond de DVD heel erg leuk!
Over een maand trouwd mijn nichtje, en dan mag ik de bloemen in de kerk verzorgen.
Ik heb veel aan de tips die je geeft. Groetjes Nelleke Wigboldus”
***
“Beste Nelleke,
Ik vind de DVD van het BruidsBloemwerk in de eerste plaats erg toegankelijk.
Voor mij is het een geweldige aanvulling op mijn basiscursus B bloemschikken.
Groetjes,
Adry”

Zie meer ervaringen van cursisten onderaan deze pagina.

“De cursus BruidsBloemwerk deel 3&4 waar je jezelf en anderen een groot plezier mee gaat doen!”

Overal heb ik waardevolle lessen mee gepakt en heb goed gekeken hoe ik je het beste kan helpen. Alles heb ik verwerkt in deze cursus zodat jij er nu ook gebruik van kunt maken en zelf prachtige creaties kunt maken! In deze cursus vindt je verschillende bruidsboeketten, corsages en een prachtig tafelstuk. Deze instructie video’s komen op een mooie dubbel DVD en in een online programma waar ook extra PDF’s met stappenplannen, foto’s en materiaallijsten te vinden zijn!

Tadaaa, hier is ie dan:

BruidsBloemwerk Cursus

 

Let op!! Speciale Valentijsaanbieding!! Deel 1&2 online als GRATIS BONUS!!

Twee dubbel DVD's vol BruidsBloemwerk

BruidsBloemwerk deel 1&2 is eerder uitgekomen en bevat leuke en originele Bruidsboeketten, bijzondere corsages en andere versieringen. De reacties waren lovend je vindt ze over deze hele pagina! Deel 1&2 is een ONLINE cursus vol inspiratie voor BruidsBloemwerk en nu HELEMAAL GRATIS bij bestelling van BruidsBloemwerk deel 3&4!

 

Bekijk hier de intro video over BruidsBloemwerk deel 1&2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z2XNtynLQRc[/youtube]

betaalknop Valentijnsactie

Er zijn nog 58 15 DVD’s beschikbaar en deze actie loopt nog [tjopcd] OP=OP

Woont u in het buitenland of kunt u niet online bankieren?

Dan kunt u het bedrag ook overmaken naar ABN AMRO tav NCET Bontje iban: NL83ABNA0611895145 bic: ABNANL2A

Wilt u mij een e-mail sturen waarin u aangeeft de betaling te hebben voldaan met daarbij het adres waar de DVD naar toe gestuurd mag worden! Alvast bedankt!

Dit is allemaal inclusief:

Handleiding in tekst met uitgebreid stappenplan
Prachtige bruidsboeketten en corsages, een lust voor het oog
Video’s met instructie van A tot Z
Boodschappenlijst met alle aantallen en benodigdheden
Extra bloemschiktips, trucs en technieken
Video’s over: 4 corsages, 5 verschillende bruidsboeketten en een tafelstuk!
Close-Up fragmenten en foto’s voor de details
Doorverwijzing naar het meest ideale verkooppunt voor speciale materialen
De tijd die er voor nodig is een creatie te maken
Diepgang op verschillende technieken
Verschillende moeilijkheidsgradaties en allemaal goed te make met de video’s
Toegang tot de Facebook groep ‘Club Floralistic’
Je creatieve zelf (her)ontdekken en vrienden en familie ontzettend blij maken!

Voordelen:Bloemen

Je kan de cursus geheel op eigen tempo doorlopen, gewoon omdat je het leuk vind of omdat je en opdracht hebt gekregen.
Er is een optie om dit als digitaal product te bestellen, die is iets voordeliger. Ook bij de DVD krijg je toegang tot het online gedeelte met de handleidingen etc.
Ontdek een nieuwe hobby of verdiep je in je hobby, dit is het mooiste wat je voor iemand kunt doen!
Je kunt je familie en vrienden zullen je ontzettend dankbaar zijn, misschien niet alleen financieel maar het is vaak ook nog extra bijzonder als een dierbaar persoon iets voor je kan maken op de grote dag!
Je hoeft niet de deur uit om op les te gaan, gewoon de video kijken en stap voor stap de instructies volgen!

100% Niet goed, Geld terug garantie:

Garantie Bloemschikcursus Omdat ik alleen tevreden klanten wil heb ik een 100% niet goed geld terug garantie van 30 dagen! Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico (behalve dan dat je er toch wat van geleerd hebt en inspiratie hebt opgedaan), als je het niets voor jou vindt dan stuur je me een e-mail en retourneert de DVD dan draai ik de verkoop terug, zonder dat je tekst en uitleg hoeft te geven, no hard feelings!

>> Klik hier om direct toegang te krijgen tot het aanbod met DVD deel 3&4 thuis gestuurd twv € 37,- << betaalknop

Meer ervaringen van andere mensen:

Ha Nelleke, Ik vind de DVD Bruidsbloemwerk geweldig. Ik heb al heel wat bruidsboeketjes gemaakt en die waren altijd op een Bridy omdat ik dat het makkelijkst vond. De corsage vond ik interessanter omdat ik nu pas goed kon zien hoe je ’t stukje watten erin draaide, daar had ik nog al wat moeite mee en nu kan ik het dank zij jou ook goed. Het handgemaakte boeket is nu ook voor mij piece off cake of te wel goed te doen door de uitleg die jij geeft. Ik zit met smart te wachten op een vervolg DVD want ik heb echt de smaak te pakken. Veel plezier nog in Japan en je mag dit op je website zetten hoor no problem. Groetjes van Nannie
***
Hallo Nelleke,

Hier wat foto’s van het bruidsboeket die ik via jouw dvd gemaakt heb. Het paar trouwde eerst (sober) voor de wet en paar dagen later in de kerk met alles erop en eraan. Als verrassing heb ik het witte maagdelijke bruidsboeket gemaakt en 2 corsages toen ze voor de wet gingen trouwen. Ze waren er erg blij mee. Enorm bedankt voor de leuke leerzame bruids dvd. Bij de volgende 2 mails stuur ik wat foto’s van het bruidsboeket/werk van hun officiële trouwdag.Hartelijke groet, Arien (verpleegkundige van beroep en als hobby bloemschikken)
***
Hoi Nelleke.
Het is een duidelijke DVD, ik heb al het één en ander gemaakt en dat gaat prima.
Veel succes in Japan.
Groet, Caroline.
***
Hallo Nelleke, Heb je dvd bruidsbloemwerk bekeken, de naam is werkelijk goed gekozen want je kunt er zowel een bruidswerk van maken, maar ook een bloemstukje. Het verbaasd mij zelf steeds weer dat je het op vele manieren kunt blijven benaderen. Ook door het kiezen van bloemen en kleuren zijn de variaties bijna eindeloos. Heb er erg van genoten en zal ook deze video zeker gaan gebruiken voor mijn eigen werkjes, ook heb ik mogelijkheden gezien die ik nog niet kende, en het zien doen inspireert me zeker om het ook te proberen. Heel veel succes met eventueel een volgende dvd kijk er nu al naar uit. Groetjes, Annemarie
***
Nelleke de DVD Bruidsbloemwerk is fantastisch mooi en heel handig beschreven om de creaties zelf te maken, klassiek en modern je kunt er alle richtingen mee uit.

Andere kleurencombinaties kies jezelf en zo kan de essentie van het bruidsboeket en het corsage blijven en heb je toch iedere keer met een beetje fantasie een ander prachtstukje. Het zal nog van pas komen.

Groetjes, Diane Vandersmissen.
*************************

Samenvatting

BruidsBloemwerk Cursus
  • DVD BruidsBloemwerk deel 3&4; een dubbel DVD met 11 originele creaties twv € 97,-
  • Inclusief en onbeperkt toegang tot het online programma!
  • Online cursus BruidsBloemwerk deel 1&2 twv € 97,-

    Totale waarde is € 194,-

Voor jou tijdens deze Valentijnsactie nu dus maar € 37,-

Zoals altijd verheug ik me er weer op je de kneepjes van dit mooie vak te leren! Bloemrijke groeten,
NellekeBontje
PS: >> Klik hier om direct toegang te krijgen tot het aanbod met DVD deel 3&4 thuis gestuurd twv € 37,- <<

Comment Section

0 reacties op “bruidsbloemwerk-dvd2

Plaats een reactie


*