Page content

De derde Floral TweetJam – Changing Times

article content

De derde Floral TweetJam – Changing Times

Ja het is weer zo ver! Morgen is er voor de derde keer een Floral TweetJam! Een aantal geselecteerde bloemdesigners, leraren en studenten gaan aan de gang met prachtige materialen van verschillende bloemen- en plantenkwekers. Het Thema van deze keer is ‘Changing Times’ en staat geheel in het teken van de tijden die veranderen. Een lekker breed begrip dus daar kunnen wij creatievelingen wel wat mee!

Het mooie van deze keer is dat er helemaal niets voor te bereiden valt, we krijgen daar ter plekke planten, bloemen en andere materialen om mee te werken. De dag word opgesplitst in twee delen, In de ochtend is er een groep bezig en de andere groep zal daarover gaan tweeten, berichtjes schrijven op internet, bijvoorbeeld op Facebook of Twitter. Hierdoor ontstaat er veel levendigheid over bloemen en planten en worden er op die manier andere bloemisten of mensen thuis geïnspireerd met het maken van mooi bloemwerk.

Na een uur of drie ruilen de groepen om en kan de tweede groep geïnspireerd aan de slag en kan de eerste groep meekijken en de wereld op de hoogte brengen via sociale media. Niet alleen wordt er getwitterd of op Facebook berichten geplaatst maar er is ook een livestream! Je kan helemaal gratis meekijken via www.flowerfactor.com de hele dag of net zo lang als je wilt! Super leuk en gezellig!

Pim van den Akker in de ochtend of ik in de middag zal langs de deelnemers gaan met camera en microfoon om te vragen wat ze aan het maken zijn! Van alle deelnemers zie je dan verschillende creaties en uitgewerkte ideeën ontstaan. Echt leuk!

Dus hopelijk wordt het morgen regenachtig (grapje) of maak je er gewoon even tijd voor om dit super leuke evenement gratis en online te volgen! Als je ook andere mensen kent die dit heel leuk zouden vinden geef ze dan vooral even een seintje, het kan namelijk weer maanden duren voordat er weer een tweetjam zal zijn!

Changing Times - Floral Tweetjam

Comment Section

0 reacties op “De derde Floral TweetJam – Changing Times

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.