Page content

article content

De heerlijke geuren van Freesia’s + Bloemendagen

De heerlijke geuren van Freesia'sDe heerlijke geuren van Freesia’s komen in deze video echt heel duidelijk over. Je krijgt echt meteen zin om zo’n grote bos in huis te halen! Dat heb ik sowieso al snel met geurende bloemen. Ik heb grote favorieten waaronder Jasmijn, Hyacinten, Rozen, (bepaalde) Lelies en Freesia’s! Het liefst zou ik een ketting willen rijgen van die bloemen en ze de hele dag willen dragen!

Toen ik vanmorgen mijn e-mail opende had ik een berichtje met een hele leuke promotie video over de Freesia, zo leuk dat ik de video met je wil delen! Het bekijken van de video gaf me een grote glimlach op mijn gezicht en ik kreeg zin in Freesia’s dus naar mijn idee is de video goed gelukt! ­čÖé Kijk zelf maar!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IrQaV6VTsmw[/youtube]

Wonen tussen de Freesia’s en andere bolbloemen, kom kijken!

Ik realiseer het me steeds vaker dat ik in een bijzonder gebied ben opgegroeid en nu weer woon. Over een kleine tijd staan de velden op het land weer vol met Freesia’s en nu zitten we midden in de Hyacinten die volop in bloei staan en geuren. Ook zijn eindelijk de tulpen aan het open komen EN het is prachtig weer!

Bloemendagen 2013Daarom is dit weekend een mooi weekend om op de fiets te springen (of eerst met de auto naar de kop van Noord Holland te rijden en daarna op de fiets te springen) voor een mooie rit langs de bloeiende bollenvelden en kun je in het dorp Anna Paulowna kijken naar prachtige mozaïeken!

Kijk op de website van de bloemendagen voor meer informatie!

Comment Section

2 reacties op “De heerlijke geuren van Freesia’s + Bloemendagen


Door sita op 8 mei 2013

een heel leuk en vrolijk filmpje en dan krijg je inderdaad heel veel zin om van die heerlijke freesia,s in huis te halen.
een hele fijne bloem om mee te werken en hij ruikt heerlijk!
en die bloemen microfoon is heel leuk bedacht!

groetjes Sita


Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.