Page content

Prachtig digitaal magazine – The Green Gallery – issue #2 over Planten

article content

Prachtig digitaal magazine – The Green Gallery – issue #2 over Planten

Ja hier wordt ik weer helemaal blij van! Het is een super glossy, stylish, het is net de VOUGE. Mooie, vaak kunstzinnige beelden. Inspirerende teksten, sommige bijna als gedichten of romantische hoogstandjes waar je eigen fantasie door geprikkeld wordt. Deze VOUGE gaat alleen niet over mode en makeup maar over planten.

Alles wat erin besproken word heeft een link met planten. Of het is iets kunstzinnigs, of het is een stukje filosofie, teksten die je inspireren. Ook onderwerpen als tuinen worden besproken en dan vooral de beleving van tuinen en dan niet op een manier wat bekend voor je is het is op geheel eigenzinnige wijze voor gegeven en in beeld gebracht. En wat dacht je het presenteren van heerlijke gerechten met planten, mooie kleding en super gaaf behang?! Allemaal met planten en bekeken door andere ogen.

The Green Gallery – Met totaal andere ogen kijken naar planten

Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over “de beste tip om je planten fris en groen te houden, is door ze te leren begrijpen!”

Of wat dacht je van deze stelling “Kijken naar die frisse groene bladeren met hun kunstige structuur geeft je geest de ruimte” Waar ik me helemaal in kan vinden!

Ook staat dit digitale magazine vol met interessante linkjes naar leuke websites waar altijd weer meer groen te vinden. Trek er lekker een paar uurtjes voor uit met je tablet op de bank of blader het magazine door in etappes. Hoe dan ook als planten en groen liefhebber zul je hiervan kunnen genieten.

Klik op de link om naar het digitale magazine te gaan The Green Gallery, wat overigens volledig gratis is!!

De vorige editie ging over bloemen. >> Lees er hier over <<

Hieronder een aantal sfeerfoto’s van de Pintrestborden van The Green Gallery. Dit is om je een indruk te geven maar ga zeker snel zelf kijken:

 

Comment Section

0 reacties op “Prachtig digitaal magazine – The Green Gallery – issue #2 over Planten

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.