Page content

Een plant die er uit springt – Kleurexplosie #UrbanJungleBloggers

article content

Een plant die er uit springt – Kleurexplosie #UrbanJungleBloggers

Make your Plant Pop, of te wel, zorg dat je plant eruit springt! Neem een plant en plaats die tegen een gekleurde achtergrond. Dat kan een muur zijn, een deur, sjaals, schilderijen… Alles dat veel kleur heeft en ervoor zorgt dat je plant op een andere manier heel erg opvalt. Echt een leuke zomerse opdracht van UrbanJungleBloggers!

Misschien heb ik de opdracht iets te letterlijk genomen en weet ik niet meer zo goed wat er nu meer uitspringt, de plant of alle andere kleuren… Hoe dan ook op de foto is geen stukje wit meer te bekennen dus “make your plant pop to the max!”

Wat je ziet op de foto is een Beaucarnea plant, ik hou van dit soort planten die op een stam staan je hebt ze in vele verschillende varianten enorm groot en heel klein. Deze plant is gemiddeld tot klein. Echt zo’n gangbaar maatje waar je altijd wel een toffe plek voor hebt in huis.

De pot heb ik al een tijdje in huis, niet dat ik nu zoveel blauw in huis heb maar er is iets met die kleur die ik niet kan weerstaan. Gek genoeg valt hij in de rest van ons interieur een beetje uit de toon, maar dat komt echt wel een keertje helemaal goed!

De kleur explosie achtergrond bestaat uit drie items die ik alle drie zelf heb gemaakt. De twee schilderijen heb ik vanuit huis gemaakt, ieder op een eigen avond. lekker met een wijntje erbij. Die avonden heb ik misschien eens in het jaar, dat kriebelt het al een tijdje om een kwast te pakken. Dan zorg ik dat ik alvast een canvasdoek en verschillende kleuren verf in huis heb en wanneer de tijd rijp is, ik er echt heel veel zin in heb, dan ga ik zitten en zie ik wel waar mijn kwast de kleuren heen beweegt.

Ik kan eigenlijk niet zo goed schilderen en van die abstrachte kleurexplosies zijn dan denk ik vrij eenvoudig. Ik ben wel goed met kleur en de harmonie dus de kans op een geslaagd schilderij is dan het grootst 🙂

De sjaal heb ik gemaakt toen ik samen met een vriendin een workshop vilten ging doen. Zoiets had ik nog nooit gedaan en zo’n sjaal had ik in mijn hoofd te gaan maken. Ik vind ‘m echt goed gelukt al zeg ik het zelf!

Deze items kon ik nu dus mooi bij elkaar brengen om een echte ‘plant colorpop’ te maken! Vindt je het leuk? Voor mij zijn dit soort projecten tijdelijk, dan geniet ik er een paar weken intens van, wissel ik het af met bloemen en andere accessoires tot ik het zat ben en dan gaat het weer anders. Het houd me lekker bezig!

Doe jij wel eens van die gekke dingen in huis??

Gaaf hoe deze plant er echt uit springt #zomer #plantcolorpop #urbanjunglebloggers @FloralistNL

Wordt je ook zo wappie van al die kleuren, in ging er even dubbel van zien 😉

Comment Section

1 reactie op “Een plant die er uit springt – Kleurexplosie #UrbanJungleBloggers


Door Judith op 26 juni 2015

Hahaha, mag best toch, ’n beetje gek 😉 Dankjewel voor je kleurige #plantcolorpop, Nelleke! Fijn weekend!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.