Page content

Expositie op het WellantCollege in Houten

article content

Expositie op het WellantCollege in Houten

Al eerder schreef ik over een praktijk project op het WellantCollege in Houten. De leerlingen van deze bloem en design opleiding krijgen een periode les van Pim en mij. Pim heeft een aantal masterclasses gegeven en aan de hand daarvan zijn de leerlingen leuke technieken gaan oefenen en creëren ze op dit moment allemaal florale jurken, schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires. Ze hebben hun project FlowerBOEM genoemd en is te volgen via Facebook.

Het project nadert het einde en vrijdag is er een grote expositie op school. De hele kantine wordt om getoverd tot een modehuis waar de merken en designers zoals Robert Cavalli, Victor en Rolf, Alexander McQueen en Paco Robanne zijn nagebootst. De leerlingen zijn nu druk bezig met de laatste loodjes en met het verkrijgen van sponsoren. Super spannend en heel leerzaam dat ze dit allemaal kunnen doen!

As vrijdag om 19:30 doet Pim de de officiële opening van de expositie op het WellantCollege in Houten en iedereen is welkom om te komen kijken. Dus als je nieuwsgierig en in de gelegenheid bent, dan zien we je vrijdag! Entree is gratis en Pim en ik hangen ook nog even rond 🙂

 

Comment Section

0 reacties op “Expositie op het WellantCollege in Houten

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.