Page content

article content

Mijn favoriete bloem in het parfum dat hij mij gaf..!

BloemenparfumEen goed cadeau voor je vrouw of vriendin kopen zal voor veel mannen niet makkelijk zijn. De mijne had daar waarschijnlijk toevallig een handigheidje op bedacht. Een schot in de roos! Terwijl hij in de parfumwinkel stond, om zich heen kijkend met de gedachte “waar ben ik aan begonnen…” viel zijn blik op de mooie flesjes van Marc Jacobs, Daisy! Mooie flesjes met geweldige doppen. Doppen vol met bloemen. En mijn favoriete bloem in het parfum (maar dat wist ie niet).

Wetend dat ik gek ben op bloemen, dacht hij “Mooi, met deze flesjes heb ik alvast voor 50% een goede keus gemaakt!” Nu nog het lekkerste luchtje van deze flesjes bepalen en dan hopen dat het in de smaak valt!

Inderdaad met het zien van het flesje kon het voor mij al niet meer stuk! Geweldig. En bij het opspuiten van het geurtje dacht ik al dit ga ik lekker vinden! En zo was het op dat moment, en uren later nog steeds!

Favoriete bloem in het Parfum

Dit is de omschrijving van het parfum volgens de Douglas website:

Sprankelend, bloemig, fruitig. Stralend, kleurrijk, vol met zonneschijn. Fleur je dag op met de Marc Jacobs Sunshine Editions!

De sprankelende, speelse, bloemige, fruitige geuren doen je denken aan een prachtige zongebruinde tint en een verfrissend glas zoete limonade. Kortom, het laat je verlangen naar de zomer.

Top: Aardbei, appelbloesem, grapefruit
Hart: Jasmijnbloem-blaadjes, lelietjes-van-dalen, rozen
Basis: Viooltjes, wit eikenmos, amberhout

Marc Jacobs - Daisy

Had hij deze omschrijving geweten was de keuze waarschijnlijk makkelijk gemaakt. Jasmijn is een van mijn meest favoriete bloeiende planten om de allergrootste reden dat ik de geur elke keer weer verrukkelijk vind! Het liefst bind ik Jasmijn als een ketting om mijn nek zodat ik het de hele dag kan ruiken! En nu geeft hij onder andere mijn favoriete bloem in het parfum!! Daarnaast vind ik ze ook mooi, die weelderige ranken, prachtig!

Ook ben ik gek op fruit en is Grapefruit een van zijn favoriete vruchten! (Dus hij vindt mij nu helemaal lekker ruiken :-))

Ik ben een gelukkige vrouw met zo’n man die heerlijke geurtjes voor me weet uit te zoeken (toevallig of niet ;-))!

Wat is jouw ervaring met het krijgen van parfum? Heb je favorieten, zegt het iets over je? Wat zijn daar de ingrediƫnten van? Op Douglas.nl kun je je geur opzoeken en wat meer over de omschrijving lezen (en hopelijk met ons delen)!

 

 

Comment Section

0 reacties op “Mijn favoriete bloem in het parfum dat hij mij gaf..!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.