Page content

Filmen in een kwekerij vol Gerbera’s!

article content

Filmen in een kwekerij vol Gerbera’s!

Mijn werk bij Flower Factor is hoe dan ook geweldig, het is super afwisselend!  Op bezoek bij verschillende kwekers is één van de dingen die ik doe. Zo bezoek ik de kwekers om ze te interviewen tijdens mijn Floral Roadtrips of ik bezoek ze om er met een tafeltje tussen de bloemen te gaan staan! Ja, dan maak ik ter plekke gaaf bloemwerk, leuk en inspirerend voor iedereen die het zien wil!

Ik kan het niet ontkennen dat de kwekerij vol gerbera’s toch wel een van mijn favorieten is. Alle bloemen staan in bloei, de diversiteit is enorm, als ik daar ben voelt het alsof ik in de tropen ben en als ik een beetje chagrijnig zou zijn (gebeurt eigenlijk nooit) dan zou ik er daar direct opvrolijken!

Nico, de camera man, en ik gaan daar opzoek naar een mooi plekje en ik maak meestal twee creaties die ik van te voren heb voorbereid! In de kwekerij vol Gerbera’s van Holstein Flowers maakte ik eerst een super zomerse creatie met vele glazen buisjes op een taartschaal. Hierin kwamen wel 12 verschillende soorten gerbera’s, grote, kleine en de superleuke dubbele pomponi’s!

Bij de andere creatie had ik 3 houtenblokken ‘ingepakt’ met berkenschors. Hier omheen gingen eerst heel veel elastieken, allemaal gekleurde! Daartussen klemde ik vele glazen buisjes en plaatste ik de gerbera’s weer in de buisjes. Eigenlijk een eenvoudige creatie maar zeker origineel en makkelijk te hergebruiken!

Ik ben geïnspireerd en ga wat leuks maken met Gerbera’s! @FloralistNL @HolsteinFlowers @FlowerFactorINT

Hier heb ik natuurlijk de video’s voor je! Laat je even weten wat je van de creaties vindt? En misschien heb ik je kunnen inspireren ook aan de gang te gaan, dat wil ik natuurlijk ook weten!! Veel plezier ervan!

 

 

Comment Section

14 reacties op “Filmen in een kwekerij vol Gerbera’s!


Door de wree op 23 juni 2015

Hartelijk dank voor deze mooie film, hieruit kan ik weer eens veel inspiratie halen. Dank je om ons dit te tonen, duidelijk en eenvoudig


Door Nelleke op 26 juni 2015

Graag gedaan!


Door linyweustink op 26 juni 2015

HalloNelleke,
wat je kan maken van de gerbera,s geweldig
ik ga het zeker doen. Bedankt.


Door Nelleke op 26 juni 2015

Leuk om te lezen! Ben benieuwd 🙂


Door lily baldewsingh op 26 juni 2015

leuk om dit alles ook te zien
in suriname hebben wel heel veel bloemen ben ook bezig daar mee
ik probeer de creatie van jouw en het lukt wel aardig
bedank dat ik ook mee mag doen met alles over alles
groet
lily


Door Nelleke op 28 juni 2015

Tuurlijk Lily! Maak jij alle Surinamers maar blij met jouw mooie bloemwerk!!


Door Marijke op 26 juni 2015

Erg leuk!
ga ik zeker eens proberen!
gerbera’s geven altijd gelijk een mooi 3ffect en toch rust.
Heel mooi om deze bloem solo te gebruiken


Door Nelleke op 28 juni 2015

Zeker weten, het is gewoon een toppertje!


Door Judith op 26 juni 2015

Im bind het altijd weer prachtig om te zien hoe je met een paar simpele Ingredienten iets moois kunt maken.


Door Nelleke op 28 juni 2015

Haha ja soms heb je echt niet veel nodig!


Door van Thillo rita op 26 juni 2015

Haloa Nelleke, bedankt voor het mailtje en de prachtige video’s
Het werkt altijd zeer inspirerend jou bezig te zien met een of ander bloemstukje.
Ik kijk al uit naar de volgende Groetjes


Door Nelleke op 28 juni 2015

Graag gedaan en fijn dat ze zo inspirerend voor je zijn! Veel plezier ermee!!


Door Anna op 28 juni 2015

Hartelijk dank Nelleke dat je dit met ons wilt delen!

Gr. Anna


Door Nelleke op 28 juni 2015

Tuurlijk Anna, met heel veel plezier!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.