Page content

Meegewerkt aan winnende stand 2.2 op FloraHolland Trade Fair

article content

Meegewerkt aan winnende stand 2.2 op FloraHolland Trade Fair

Vorige week vond het jaarlijkse FloraHolland Trade Fair plaats in Aalsmeer. Een gigantisch evenement waarbij vele bloemsierkunstenaars, freelancers, kwekers, productontwikkelaars hun kennis en kunde lieten zien. Het is een internationaal evenement voor bloemschikwonderland. En voornamelijk gericht op de ondernemers, maar iedereen mocht komen kijken!

Op het laatste moment werd ik gevraagd door Pim van den Akker om hem te helpen met de stand waar hij de arrangementen voor had voorbereid. Het was een verzamel stand van meerdere kwekers/telers van onder andere Cymbidiums, Phalenopsis, Chrysanten, Gerbera’s, Lysianthus en Hortensia’s.

Gezamenlijk hadden ze het thema papier en hout. Pim had 14 objecten gemaakt, 7 van papier en 7 van hout. Een week daarvoor had ik hem een dag geholpen met het maken en voorbereiden van die objecten. Hij had het allemaal heel tof bedacht. Zo had hij een object van papierproppen, van karton en golfkarton maar ook van opgerolde krantenpijltjes en behang!! De objecten van hout waren enorme bundels takken, rasterwerken, gestapelde boomstamschijven etc. bekijk de foto’s maar dan zie je het!

Mijn opdracht was een aantal objecten vullen met bloemen. Ik denk dat dat wel aardig gelukt is want de stand heeft een eerste prijs gewonnen in de categorie bloemen. Leuk om een onderdeel van te zijn al gaat alle lof natuurlijk naar Pim die heeft tenslotte alles bedacht! En natuurlijk de kwekers zelf omdat ze van die prachtige bloemen hebben geleverd! Bekijk hieronder de foto’s en laat ons weten wat jij hiervan vindt!

Voorbereidingen:

Voorbereidingen

Op de stand 2.2 van FloraHolland Trade Fair:

Comment Section

4 reacties op “Meegewerkt aan winnende stand 2.2 op FloraHolland Trade Fair


Door P.Muurmans-Jacobs op 28 november 2013

Hoi Nelleke & Pim,

Wat zijn die allemaal mooi .Super, Super.
Persoonlijk vind ik
dat met die houten stokken en
orchideeen het mooiste.
Het is net alsof ze op
pootjes staan ; ik bedoel beentjes

Nelleke & Pim Hartelijk Gefeliciteerd

Groetjes Paula M .


Door Gre op 28 november 2013

Wat leuk met die stokken,heb ook al stokken met de spuitbus gedaan mooi hoor

Groetjes,Gre.


Door gerda soule op 29 november 2013

wat een bijzonder mooie prestatie. Van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende 1e prijs en mogen jullie verder gezegend worden met nog veel meer inspiratie. bedankt voor de schitterende foto,s.

Hartelijke groetjes,
Gerda Soule


Door Marie-Jeanne op 2 december 2013

Gewoon super al die zwevende bloemen, gewoon prachtig.
Die met de Orchidee├źn vind ik wel heel speciaal.
Zeer mooie creaties.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.