Page content

Floral TweetJam #ftj4 Thema Kerst

article content

Floral TweetJam #ftj4 Thema Kerst

Wow, wat een heerlijke vibes! Bloemstylisten, kwekers, designers, studenten, leraren, Nederlands kampioen bloemsierkunst, groothandelaren en bekende Nederlanders (finalisten Hollands beste Bloemstylist). Allemaal in één, eeuwen oud en prachtige ruimte. Een van de vele redenen waarom we zo ontzettend blij zijn met het pand (het oude legermuseum) in Delft is dat het ook voor dit soort evenementen een geweldige locatie is.

De vierde Floral TweetJam was een succes, met een dubbele hoeveelheid live kijkers (in vergelijking met de vorige keer) en 35.000 deelmomenten mogen we dat wel stellen. Niet alleen dat maar ook het bloemwerk was geweldig. Het is zo leuk om te zien hoe iedereen ermee aan de slag gaat, de creaties zijn altijd ontzettend verschillend. Iedereen heeft zijn eigen stijl, en voorkeurs bloemen. Het is dan ook aan de kweker de bloemstylisten uit te dagen ook eens met iets anders aan de slag te gaan!

De deelnemers van de Floral TweetJam kregen 3 opdrachten binnen het thema kerst. Een bloemenarrangement, een plantenarrangemnet en een groepsopdracht; een tafelversiering in sfeer. Overal zijn prachtige foto’s van gemaakt, een aantal daarvan heb ik hier op het blog gezet de andere kun je bekijken op facebook. Omdat ik voor een groot deel ook de organisatie doe heb ik, nadat iedereen lekker bezig was, wat mooie materialen gepakt en een tof kerststuk gemaakt. Daarna was het mijn beurt om met de microfoon de bloemstylisten langs te gaan om te vragen naar hun werk. Ook verschillende kwekers en leveranciers gesproken die verbaasd keken naar hoe er met hun product om word gegaan.

Kwekers en leveranciers zijn ook goed in gesprek gegaan met bloemstylisten en vise versa. Er is prachtig bloemwerk gemaakt. De sfeer tijdens de Floral TweetJam was top. Mission Completed!

Hier onder zien je een aantal foto’s van die mooie dag met verschillende creaties die zijn gemaakt door verschillende bloemstylisten en ook een aantal sfeer foto’s. Wil je alles bekijken van de Floral TweetJam ga dan naar de Facebook van FlowerFactor.

Floral TweetJam - FlowerFActor

Nelleke Bontje - Kerststuk

 

Comment Section

6 reacties op “Floral TweetJam #ftj4 Thema Kerst


Door Marlies Senden op 5 december 2014

Super Cooooool !greeetz uit Limburg !!


Door Aafke op 14 december 2014

Fijne kerst Nelleke met allen die je lief zijn.Groeten uit Friesland.


Door Nelleke op 24 december 2014

Dankjewel en wens jou het zelfde!Door Margriet Beek op 7 december 2014

Geweldig allemaal. Altijd genieten van de bloemstukken. Fijne feestdagen.


Door rina op 24 december 2014

Geweldig ik geniet er altijd weer van Fijne feestdagen en een gezond 2015.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.