Page content

Floral TweetJam ‘Vintage Fall’ online bloemenevent, kijk je mee?

article content

Floral TweetJam ‘Vintage Fall’ online bloemenevent, kijk je mee?

Vrijdag 4 september houden we weer een Floral TweetJam! Voor de 6de keer kunnen mensen van over de hele wereld live mee kijken hoe zo’n 25 designers bloemisten, studenten en leraren hun mooiste creaties neerzetten naar aanleiding van het thema ‘Vintage Fall’. De vorige keer hebben we het allemaal een stuk professioneler op gezet en hebben we op de bank ook een aantal gasten uitgenodigd om interviews mee te hebben. Deze waren uiteenlopend van de grote man achter verschillende bloemencampagnes die we regelmatig voorbij zien komen tot een van de meest bekende bloemdesigners van Nederland en hadden we zelfs een imker te gast die ruim 5000 van zijn vriendjes mee bracht, ieeeee!

Heel divers zoals je kunt lezenĀ  en allemaal gerelateerd aan bloemen planten of wat daar belangrijk voor is. Ook hadden we een aantal van de kwekers en partners op de bank. Zij vertellen over hun producten, wat ze zien in de markt qua trends en hebben altijd tips of leuke weetjes. Naast alle gasten op de bank lopen we ook rond bij de designers en maken we een praatje bij ze om eens even te horen wat ze aan het doen zijn en met welke producten ze werken. Een super leuke en dynamische dag word het zeker!

Je kunt de livestream dus online volgen via de website van Flower Factor lekker vanuit huis of je winkel. Fysiek aanwezig zijn kan deze keer ook voor het eerst. We hebben geen idee of er nu veel mensen op afkomen of niet dus we gaan het eens ervaren. Wanneer je wilt komen kan het heel druk zijn, en het is live dus we moeten ruimte houden voor de opnames. Het kan ook zijn dat meer mensen toch vanuit huis gaan kijken dan heb je alle ruimte om rond te lopen. Ik kan je dus niets beloven maar het zal ons hoe dan ook iets leren voor de volgende keer (misschien moeten we wel een veel grotere locatie zoeken :-))

Livestream start op vrijdag 4 september om 13:00 tot 15:30
Deuren open voor publiek ook 13:00 tot ….

Adres:
Flower Factor
Oude leger museum
Korte geer 1
2611CA Delft

Parkeren is mogelijk in de parkeergarages ‘Zuidpoort’ en ‘Phoenix’ beide rond de 5 tot 10 minuten lopen. Je kan ook met de trein komen dit is ook rond de 10 minuten lopen.

> Meer informatie over de Floral TweetJam <

In een eerder blog kun je er een heel verslag over lezen met foto’s etc. en hier onder een aantal compilatie video’s! De eerste is een indruk van de hele dag.

Ik deze video zie je een Helleborus kweker met prachtige bloemen en BloomBites die leuke eetbare bloemen hebben.

Jan van Doesburg is op en top desiger, zijn hele leven reist hij over de wereld waar hij vele demonstraties en lessen geeft.

 

Comment Section

6 reacties op “Floral TweetJam ‘Vintage Fall’ online bloemenevent, kijk je mee?


Door Mamar op 29 augustus 2015

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap, lekker genieten. Gr. Mamar.


Door Fien op 29 augustus 2015

Samen zwanger is toch het mooiste wat er is van harte gefeliciteerd en heel veel geluk


Door liesbethk op 29 augustus 2015

wat fijn voor jullie, een baby op komst?????
Veel geluk en goed voor jezelf blijven zorgen.


Door Nelleke op 1 september 2015

Dank jullie wel dames!!


Door ciska berkers op 2 september 2015

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap, het is echt het moiste wat er bestaat, je zult het snel ervaren, geniet ervan.


Door marlies op 2 september 2015

Van harte proficiat met je zwangerschap. Geniet ervan , maar ook nog even van elkaar. Want jullie leven zal nooit meer t zelfde zijn. Een kindje geeft weer zoveel meer inhoud aan t leven.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.