Page content

Floral TweetJam – ben jij bij dit online event?!

article content

Floral TweetJam – ben jij bij dit online event?!

Met het thema Summer Feelings kun je natuurlijk ontzettend veel doen. Wij gaan dit invullen met heel veel over bijen, green eggs en gaan we buiten naar binnen halen en binnen naar buiten brengen. Dit doen we natuurlijk met vele verschillende en prachtige bloemen en planten waar de designers mee aan de gang mogen. Zij gaan werken met de beschikbare materialen en creëren mooie florale objecten die een inspiratie zullen zijn voor iedereen de meekijkt.

Bekijk video’s van de voorgaande Floral TweetJams onderaan deze pagina

Muzikanten doen het altijd al, lekker jammen. Ontspannen, goede vibes en leuke mensen zijn de belangrijkste basis ingrediënten. En waar muzikanten instrumenten hebben, hebben bloemisten, designers, leraren en studenten vooral mooie bloemen, planten, ondergronden en leuke bij materialen nodig! Dit hele plaatje organiseren we tijdens zo’n Floral Tweetjam, het enige dat de deelnemers hoeven te doen is aan de gang gaan met wat ze voor handen hebben. De rest zal vanzelf gebeuren.

Het is nu voor de vijfde keer dat FlowerFactor de Floral TweetJam organiseert. Dat is gewoon een supergaaf offline event dat door verschillende camera’s wordt opgenomen en live wordt uitgezonden via een Ustream kanaal zodat mensen van over de hele wereld online kunnen mee kijken. De vorige keer waren er mensen uit zo’n 20 verschillende landen online geweest en was er een totaal bereik van 35.000 mensen. Dat zijn hele leuke aantallen! Jij kan er nu dus ook gewoon bij zijn, je bent natuurlijk al een factor in de bloemen wereld omdat je dit blog (en misschien wel andere) leest. Wil je nog meer een steentje bijdragen aan de bloembelevenis dan mag je wat mij betreft iedereen op de hoogte brengen van dit event. Hier zal op 29 mei de uitzending van start gaan.

Help ons dit bericht te verspreiden en klik op deze tweet:

Ik kijk 29 mei naar de Floral TweetJam! #FTJ5 Floral Designers aan het jammen, dat wil ik niet missen!

Deze keer gaan we de uitzending ook anders doen da de voorgaande Tweetjams, we hebben nu zo’n 4 camera’s in totaal. Natuurlijk gaan we weer langs de designers die ter plekke mooi bloemwerk maken, maar we hebben nu ook een ‘chefstable’ waarin designers extra uitgelichht worden en op een podium komen. We hebben een setting met banken en tafels waar wat intiemere gesprekken gevoerd kunnen worden (uiteraard gevolgd door een camera) door een aantal interessante mensen uit het vak.

Ben jij een BLOGGER? Dan ben je meer dan welkom om langs te komen op dit unieke event! Wedden dat je een leuk artikel kunt schrijven! Laat wel even weten dat je komt via nelleke@floralist.nl

De voorgaande TweetJams kun je hier bekijken om een goed indruk te krijgen van hoe het er aan toe gaat!

 

 

 

Comment Section

9 reacties op “Floral TweetJam – ben jij bij dit online event?!


Door elsbender op 17 mei 2015

ik wil graag de video’s bekijken


Door elsbender op 17 mei 2015

ik wil graag de video’s bekijken..kan nietinloggen
weet niet waarom


Door elsbender op 28 mei 2015

help ik kan op dit email adres niet inloggen


Door Christiane De Graef op 17 mei 2015

Ik kan ook niet inloggen…wat is loos?????Door Folkje op 17 mei 2015

Ook ik Kan helaas niet inloggen?


Door maria hoogveld op 18 mei 2015

Ik kan alle video’s gewoon zien. Ligt waarschijnlijk aan instellingen van je computer?


Door Nelleke op 19 mei 2015

Vreemd, voor mij zijn de video’s ook gewoon te bekijken… Je hoeft er ook niet speciaal voor in te loggen.


Door linyweustink op 27 mei 2015

daar zijn mooie bloem stukken bij geweldig

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.