Page content

Floralist in samenwerking met Groei & Bloei + Winactie!

article content

Floralist in samenwerking met Groei & Bloei + Winactie!

Groei en BloeiGroei & Bloei is al jaren een populair magazine voor sier- en moestuin liefhebbers. In het magazine hebben ze elke uitgave zo’n twee pagina’s met bloemschikken, leuke creaties veelal met materialen uit de tuin. De bloemschikliefhebbers willen natuurlijk meer bloemschikken zien. Meer ideeĆ«n en inspiratie! De website van Groei & Bloei, Groei.nl heeft altijd maandelijks een nieuwe creatie op de site en wat informatie over wedstrijden of evenementen.

Om de fans van Groei & Bloei meer tegemoet te komen hebben ze bij Groei.nl bedacht dat de website aangepast moet worden en dat er veel meer bloemschikken online mag komen. Zodoende zijn ze bij mij en Floralist.nl terecht gekomen. Super leuk want samen gaan we nu de website van Groei.nl flink in de bloemetjes zetten! Leuke creaties op PDF en speciaal voor Groei.nl gemaakte video’s.

Eerste bloemcreatie voor Groei & Bloei meteen Koninklijk!

OranjeFeestVandaag komt de eerste video online met, hoe kan het ook anders, het grote OranjeFeest! Ter gelegenheid van de troonswisseling hebben we een waar OranjeFeest met oranje bloemen gemaakt. Wetende dat iedereen zich verheugt en zin heeft in oranje sferen hebben de bloemenveilingen al ingezet op extra oranje bloemen en accessoires.

Het is een verzameling van verschillende kleine oranje creaties die erg leuk zijn om her en der in huis te verspreiden of om op een grote schaal te zetten en er een mooie eenheid van te maken. De creaties zijn allemaal eenvoudig te maken zodat succes gegarandeerd is šŸ™‚

Ter gelegenheid van deze samenwerking en de troonswisseling krijg je de uitgebreide PDF met stappenplan EN de instructie video’s helemaal gratis!Ā Wij, Groei & Bloei en Floralist, zouden het super leuk vinden als je ons laat weten wat je ervan vindt, van zowel de bloemcreaties als onze samenwerking!

Winactie voor ALLE bloemschikliefhebbers

Maak een soort gelijke creatie (of een detail ervan) van wat je ziet in dit voorbeeld en maak kans op 1 van de 5 DVD’s met de LenteSpecial van Floralist!LenteSpecial

Spelregels zijn simpel:
1. Maak een OranjeFeest creatieĀ 
2. Stuur die zsm en voor 29 April naar nelleke@floralist.nl

Alle foto’s komen met naam op de website waar reacties meer dan welkom zijn. Wij kiezen dan een winnaar uit op 30 April en die krijgt vanzelf bericht van ons via e-mail om het adres te vragen zodat de DVD’s verstuurd kunnen worden!

Doe je mee en kleur Nederland (en Belgiƫ als je het leuk vindt) nog een beetje extra oranje

Ok hier zijn de video’s en daaronder kun je de PDF downloaden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hH42pr0Dtkk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6zlQjqIQRdk[/youtube]

 

>>>> Download Hier de PDF

 

 

Comment Section

10 reacties op “Floralist in samenwerking met Groei & Bloei + Winactie!


Door gerda soule op 24 april 2013

mooi,vrolijk bedacht. echt gezellig voor op een ontvangsttafel waarbij ook oranje snoepgoed, cakejes etc, geserveerd wordt.

leuk idee nelleke en ik wens jou een fleurige troonwisseling toe.

gerdaDoor Friedel op 24 april 2013

Helemaal leuk Nelleke, ik krijg weer ideetjes en ik ga eens kijken wat ik nog aan potjes en vaasjes in mijn hobbyruimte heb staan.
Je hebt me geweldig geinspireerd!

Friedel


Door Nelleke op 27 april 2013

Leuk Friedel! Laat je ons zien wat je gemaakt hebt??


Door sita op 24 april 2013

hallo Nelleke,
wat geweldig nieuws dat jij nu mag samen werken met groei en bloei.
ze mogen blij zijn dat jij mee gaat helpen door jouw geweldige inspiratie elke keer.
ook wat je nu weer gemaakt hebt, heb je heel erg leuk bedacht. ( zo met die kroontjes)
ik wens jou veel werkplezier toe met groei.nl ( en wij blijven jou wel volgen!)

hartelijke groeten van Sita


Door Nelleke op 27 april 2013

Dankjewel Sita! Super fijn te lezen, ik doe het ook met zo’n groot plezier! En vind het heerlijk mensen te mogen inspireren!


Door Sandra/Lelystad op 27 april 2013

Gaaaaafffff!!!!! Dat het maar snel dinsdag mag zijn!!!

Goed weekend,
San


Door Anja Noorlander op 8 mei 2013

Hoi Nelleke,
Zijn de winnaars van de Kronings actie al bekend en waar heb je dat geplaatst?


Door Nelleke op 13 mei 2013

Jazeker die staan op de website bij het artikel met alle foto’s! De winnaars hebben al bericht gehad en ondertussen ook al de DVD’s ontvangen.


Door Monique op 30 mei 2013

Wat heb je toch van die interessante samenwerkingsverbanden. Een beroemdheid. En je maakt mijn dag blij met je oranjegevoel-video.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.