Page content

Flying Florist

article content

Flying Florist

Gek hé… Het leven kan zo verrassend mooi lopen. Ik was al heel jong van alles aan het ondernemen, ik leefde het leven vrij onbewust, de keuzes die ik maakte deed ik met een houding van ‘ik doe maar wat’ en ‘ik heb eigenlijk geen idee’. Een aantal jaar later kwam ik er pas achter dat ik toen al heel goed op weg was met dingen doen die ik echt leuk vind, mijn droom leven en passies achterna! Intuïtie noemen ze dat.

Niets was mij te gek, deed alles wat ik in mijn hoofd haalde en in mijn ogen met groot succes. Ik betitelde mezelf als de ‘Flying Florist’ en vloog van Australië naar Ecuador en Italië, met als hoogtepunt New York City waar ik als Floral Designer mijn successen haalde. Hoogtepunt noemde ik het “because if I make it there I can make it anywhere” (zoals Sinatra zou zingen).

Toen haalde ik het ook in mijn hoofd dat (omdat ik toch alles kan bereiken wat ik wil) ik ook wel eens mijn hele leven om kon gooien naar iets wat niet echt bij me paste. Daardoor natuurlijk wel een mooie uitdaging. Daarbij kwam eerlijk gezegd ook kijken dat ik indruk wilde maken op een ex vriendje (die ik uiteindelijk nooit meer terug zou krijgen). Het roer omgooien kwam doordat ik geïnspireerd ben geraakt door een boek wat ik mijn leven lang dankbaar zal zijn. Dat alles heeft mijn ogen geopend.

Ik heb daarmee een mooie reis gemaakt en nu ben ik stukken wijzer weer terug bij waar ik ooit beginnen ben! Ik sta bewuster in het leven, ik realiseer me dat ik van al mijn passies zoals reizen, bloem/natuur, interieur, cultuur en lifestyle de ultieme mix kan gaan maken. En daarvan is vandaag het begin de eerste dag van de rest van mijn leven….

In die jaren nadat ik het roer had omgegooid heb ik enorm veel geleerd. Over zaken zoals financiën, ondernemen, doelen stellen, mensen kennis, persoonlijke ontwikkeling en hele fijne, wijze, nieuwe vrienden ontmoet. Allemaal waardevolle dingen die ik in de toekomst zeer goed ga gebruiken bij het bouwen van mijn ‘imperium’.

That’s me in een notendop.

Met deze blog neem ik jullie mee op reis en zal ik veel laten zien van wat ik zie in deze bijzondere, bloemige, mooie wereld. Ook neem ik jullie mee in mijn leerervaringen die ik krijg van het leven en op weg naar succes. En het allerbelangrijkste: ik neem jullie mee mijn creatieve wereld in, vertel alles wat ik weet van de mooiste bloemen, vormgeving, sfeer creaties, en hoe jullie ook zelf aan de slag kunnen gaan.

Comment Section

2 reacties op “Flying Florist


Door mariette op 6 december 2010

Hi Nelleke,
Mooi om te lezen! Kan je de titel van het boek laten weten,ben benieuwd!
Hartelijke groet,
Mariette


Door Nelleke op 6 december 2010

@Mariette, bedankt voor je reactie. Het boek wat ik toen gelezen heb is RichDad PoorDad geschreven door Robert Kiyosaki. In het Nederlands heet ie RijkePa ArmePa. Het is een boek over financiële educatie en persoonlijke ontwikkeling. Voor die tijd had ik daar nooit over nagedacht, daarna ben ik toch wel heel veel dingen anders gaan zien! Bij succesboeken.nl kun je heel makkelijk dat boek bestellen.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.