Page content

article content

Gepubliceerd in bloemistenvakblad DE POOK

Een van de creaties voor in het vakbladVorige week is er een interview van mij gepubliceerd in bloemistenvakblad DE POOK. Dit vakblad is prachtig, super professioneel, de creaties die er in staan zijn vernieuwend en goed toepasbaar in de bloemenwinkels en de pagina’s zijn van extra dikke kwaliteit. Deze bladen zijn echte bewaarexemplaren. Alle foto’s in het blad worden gemaakt door Nederlands beste bloemenfotograaf Pim van der Maden en dat zie je er ook direct aan af.

Wanneer Pim je werk komt fotograferen vraagt dat wel wat voorbereiding sowieso werkt het fantastisch wanneer je een mooie locatie hebt voor je arrangementen, daarbij wil je dat al je creaties in top vorm zijn, en tot in detail perfect! Pim van der Maden in actieDit in samenwerking met de professionaliteit van Pim zorgt gegarandeerd voor mooie foto’s, we zijn nog even in afwachting of we de foto’s van de arrangementen die door mij zijn gemaakt ook op de website mogen publiceren.

NIEUW

Wat er word gedaan met Floralist (een online platvorm voor bloem- en bloemschik fanaten) is ontzettend nieuw voor veel mensen, voor zowel de particulieren als bloemisten en andere mensen in het zakenleven. Met die reden heeft DE POOK me uitgenodigd voor een interview over wat en hoe ik het doe online. Wat eerst één pagina interview zou worden zijn uiteindelijk drie pagina’s geworden! 🙂

Ik vind het ontzettend leuk mensen te inspireren meer uit het leven en de mogelijkheden te halen. Net zo als ik graag mensen inspireer het leven mooier te maken. Daarom ben ik erg blij dat ik via DE POOK weer nieuwe mensen bereik, en mensen uit het prachtige vak dat we beoefenen!! Wie weet wat voor mooie dingen er gaan komen van leuke samenwerkingen. Daar heb ik al helemaal zin in!

Omdat DE POOK een exclusief bloemistenvakblad is kan ik je niet naar de winkel sturen om het blad te kopen zodat je het artikel kan lezen daarom heb ik in overleg met DE POOK het bestand gehad waarin het interview staat weergegeven. Deze kun je hier downloaden en lezen!

Laat je me weten wat je ervan vindt?? Alvast ontzettend bedankt!!

Klik hier om de foto’s te bekijken en het artikel erbij te lezen.

 

Comment Section

3 reacties op “Gepubliceerd in bloemistenvakblad DE POOK


Door riet van lankveld op 25 juli 2012

ik had het al gelezen.
iets om met recht trots op te zijn.
zeker iets voor deze moderne tijd waarmee je veel mensen zult kunnen bereiken.


Door sita op 2 augustus 2012

hoi Nelleke,

zonet het veslag van de POOK gelezen.
een heel mooi verslag van hoe je het allemaal opgezet hebt.
ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat je het super goed voor elkaar hebt en dat ik heel blij met jou ben.
leuke inspirerende verhalen, foto,s en filmpjes etc. proficiat!
ga zo door!

groetjes sita


Door froukje op 8 februari 2013

een heerlijk eerlijk stuk,erg mooi gevonden

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.