Page content

Geurende rozen & demonstratie van Sarah #HBB

article content

Geurende rozen & demonstratie van Sarah #HBB

Parfum Flower Company, de naam spreekt al voor zich. Wanneer ik zo’n bedrijfsnaam tegenkom dan dwarrelen er allemaal mooie beelden in mijn gedachtes… Een mooi, veelal in gouden, roze en witte kleuren, romantisch en rijk interieur. Weldadig ingericht met ontzettend veel geurende rozen in de prachtigste kleuren. Wanneer je er binnenkomt word je er verleid met echte en verrukkelijke bloemengeuren… Ook zou ik dan een ketting willen maken met de rozen om ze mijn nek hangen, zodat ik die geuren de hele dag kan ruiken..!

Misschien heb ik een goed beeld, misschien zit ik er helemaal naast maar maandag 2 februari kun je het zelf beleven. Dan heeft Parfum Flower Company een open dag. Zij zijn importeur en distributeur van geurende rozen. Ongeveer 70 verschillende soorten geurende rozen worden op een vaas gezet en tentoongesteld in hun bedrijfspand in Aalsmeer. De geurende rozen zijn met name tuinrozen en David Austin rozen.

Alhoewel deze rozen een minder lange houdbaarheid hebben is hun beleving wel veel intenser. We zien dat de geurende rozen in een enorme opmars zitten en vele grote namen in de bloemenbranche werken al veel met deze rozen. Steeds vaker verliezen bloemen hun geur omdat we alleen maar willen dat de bloemen zo lang mogelijk staan. Dat is lang niet altijd waar en merken dan mensen graag de bloem en met name de rozen weer graag op hun geur uitkiezen.

Sarah van Hollands Beste Bloemstylist geeft tijdens hun open dag om 11:00 een demonstratie met deze geurende rozen. Lijkt me super om heen te gaan alleen ben ik dan in China voor een opdracht. Jij kan natuurlijk wel heen. Ze verwachten veel bloemisten, exporteurs, groothandelaren en andere belanghebbenden uit de sierteelt. Iedereen is natuurlijk uitgenodigd om bij deze beleving aanwezig te zijn!

Van 6:00 tot 15:00 is de opening. Adres:  Magnolia 1, 1424 LA, de Kwakel

geurende-rozen2geurende-rozen1

Foto’s komen van de facebook pagina van de Parfum Flower Company.

 

Comment Section

1 reactie op “Geurende rozen & demonstratie van Sarah #HBB


Door gerda soule op 9 februari 2015

Heerlijk…!, ik kon die geurrozen in gedachten reeds ruiken bij het zien van de foto’s…

Bedankt en groetjes,

Gerda Soiule

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.