Page content

Green Gallery – Digitaal magazine

article content

Green Gallery – Digitaal magazine

De Vogue van de bloemen; Green Gallery. Een online magazine met prachtige beelden en sfeer, super chique. Ik werd er in ieder geval heel enthousiast van en ik hoop natuurlijk jij ook. Ik vind het zo geweldig dat bloemen en planten steeds meer aandacht krijgen van media, dat is echt jaren niet zo geweest. Met z’n allen gaan we terug naar puur en natuur. Makes me happy!

In het digitale magazine staat dus van alles over bloemen op manieren die je niet zo snel zou bedenken. Het gaat niet perse over het maken van boeketten en bloemstukken maar wel over de verhalen achter de bloemen, een bepaalde belevenis, de schoonheid van vergankelijkheid. Alles is zo ontzettend mooi weergegeven en zet bloemen op zo’n andere manier in de aandacht alsof het kunst is of mode van fashion designers.

Het gaat soms ook over waar we bloemen allemaal in terug vinden en dat ze zo’n enorme inspiratiebron zijn voor vele kunstenaars en ontwerpers. Ik denk dat je gewoon lekker zelf moet kijken en hopelijk kom je nog even terug naar dit artikel om je ervaring over het digitale magazine ‘Green Gallery’ met ons te delen!

Dit is een super initiatief van Bloembureau Holland (volgens mij ook in samenwerking met schrijvers van Vogue etc), de volgende editie gaat over planten. Ik kijk er nu al naar uit!

Klik hier om het digitale magazine te bekijken, ga er maar even lekker v0or zitten!

Comment Section

3 reacties op “Green Gallery – Digitaal magazineDoor elsbender op 21 juni 2015

jammer ik kan dit niet zien inloggen gaat niet
kun je hier biets aan doen!!!
gr els.


Door Nelleke op 28 juni 2015

Beste Els,

Inloggen is helemaal niet nodig… Je hebt ook via deze website geen mogelijkheid om ergens in te loggen… Deze link ik gewoon een link naar een andere website.

Succes!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.