Page content

article content

Green Gallery – Issue #3

Dit vind ik erg leuk. Het is alweer de derde uitgave van The Green Gallery. Het is een digitaal inspiratie magazine met de allures van een internationaal mode/lifestyle/kunst magazine. Er zijn een heel aantal dingen die ik ontzettend kan waarderen van dit digitale magazine. Ik zal je vertellen waarom.the green gallery

  1. Het laat bloemen en planten zien op een hele nieuwe manier. Vaak kunstzinnig, modieus, diepzinnig en totaal onverwacht.
  2. Ze spelen echt de hoofdrol in de verhalen die je leest. ze worden niet vluchtig in het verhaal benoemd maar het gaat erom! Wat doen bloemen met je? Waarom heb je zoveel planten in huis? Wat betekende ze voor je moeder? Het zijn vaak diepzinnige en betekenisvolle interviews met mensen over bloemen.
  3. Ze komen voor op alle items zoals wandkleden, behang, kleding, al tatoeages en andere versierende voorwerpen.
  4. Je krijgt zin om je leven meer te vullen met bloemen en planten. Het dat hoeft lang niet altijd met boeketten of bloemstukken te zijn maar vooral ook als losse bloemen in een vaas, speels en puur! Ze gaan met planten en bloemen naar de essentie.
  5. Het is al de derde uitvoering! Ieder half jaar verschijnt er een issue en hopelijk gaan ze nog een tijdje door!

Kijk vooral zelf naar dit magazine en laat me weten hoe jij kijkt naar de beelden, foto’s, interviews en andere onderwerpen.!

https://www.thegreengallery.com/nl/issue-3/cover

greengallery

Comment Section

0 reacties op “Green Gallery – Issue #3

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.