Page content

Heerlijk heerlijk Herfst!!

article content

Heerlijk heerlijk Herfst!!

Van een mooie zomer naar een mooie herfst! Koude heldere ochtenden en nog heerlijk warme middagen! Perfect wandel weer met ons hondje! Ik woon lekker tegen de duinen aan en binnen 5 minuten zijn we bij een wandelgebied waar ze heerlijk vrij kan rond dartelen. Het liefst loop ik elke dag een flink stuk omdat je de natuur dan steeds stap je voor stapje steeds meer in de herfst ziet vallen. Net als in de lente waar je elke dag wel vooruitgang ziet in blaadjes die zich openen.

Het lukt natuurlijk lang niet iedere dag om zo’n wandeling te maken maar altijd wel even ’s morgens vroeg of ’s avonds laat. Voor mij was dat een grote reden een hondje te nemen; iedere dag buiten wandelen en dat doe je makkelijker wanneer je ‘moet’! Nu zie je die warme kleuren van de bessen, het blad met het paarse van de heide. Ook zie ik de grootse (echte) paddenstoelen die ik ooit gezien heb! Heerlijk Herfst!

Voor Groei & Bloei maak ik iedere maand een video voor op de website van Groei.nl Voor de maand September heb ik een heerlijk herfst tafereel gemaakt met materialen uit de tuin. Malusappeltjes, Afrikanen bloemetjes, ranken van de Wisteria, stukken hout etc. Dit heb ik, omdat ik het niet laten, gedecoreerd met leuke herfstmaterialen en vruchten.

Kijk snel zelf en ga lekker aan de slag!

Ik wil er direct een wedstrijdje aan hangen! Wie het mooiste herfst tafereel maakt geïnspireerd op deze creatie wint de KerstSpecial!! Stuur één foto naar nelleke@floralist.nl voor het einde van de maand oktober! Je foto word gepubliceerd op deze website waar bezoekers ook hun stem kunnen achterlaten, dit geld ook mee voor wir de winnaar word. Je wordt vanzelf op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt, ook komt dit op de website te staan!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6le80bEcC9k[/youtube]

Download hier het PDF met stappenplan!

Comment Section

5 reacties op “Heerlijk heerlijk Herfst!!


Door els bender op 4 oktober 2013

dag Nelleke
wat een leuk herfst tafreeltje.


Door Marie-Jeanne op 5 oktober 2013

Hallo Nelleke dat is weer een heel mooi Herfst bloemstuk en weer eentje om na te maken. Bedankt voor de goeie inspiratie.


Door Jolien Aalbers op 7 oktober 2013

Hoi Nelleke,
Wat ziet je herfst creatie er weer leuk en gezellig uit, !
Ik heb vast nog wel een plekje waar ik dit ook maken kan, ga het zeker dan ook weer uit proberen,
Bedankt voor al je leuke ideeën!.


Door Gratienne Van Craenenbroeck op 7 oktober 2013

Hallo Nelleke deze creatie vindt ik mooi,zal het zeker proberen maken is een heel goed idee voor de dagen bedankt voor dit idee


Door sipkje piek op 9 oktober 2013

geweldig ik heb al ideeen

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.