Page content

article content

Online Bloemschikken: De Herfst Special!

HerfstSpecialWeken lang hard aan gewerkt en eindelijk is het dan vanavond zo ver!!! Om 20:00 komt de HerfstSpecial Online kijk hier voor alle informatie over deze online video cursus.

Deze video cursus zit vol met inspiratie voor het maken van de mooiste herfstcreaties. Heb jij het weleens dat je iets moois wilt maken maar totaal niet weet waar je moet beginnen of hoe je verder kan..? Met de online bloemschikvideo’s neem ik je mee aan de hand en laat je precies zien wat je moet doen om verder te komen. Voor decoratie tips in huis

 Bloemschikken in de herfst

HerfstVeel mensen die graag bloemschikken houden erg van het herfst seizoen. De natuur is rijk aan materialen, de kleuren zijn intens en misschien wel het belangrijkste we willen binnen meer warmte, sfeer en gezelligheid.

Paddenstoelen komen overal vandaan wat voor bijzondere taferelen en stillevens kan zorgen. Overal zijn volop bessen te verkrijgen en de mens maakt zich klaar voor de kortere dagen waarbij we het dus gezelliger en knusser gaan maken in huis.

Ook krijg je de neiging dat wanneer je voor de zoveelste keer een heerlijke boswandeling maakt, van alles te verzamelen om je huis te decoreren.

Die mooie materialen in combinatie met verse bloemen kunnen voor de mooiste sfeervolle creaties in huis zorgen. Zo heb ik Bloemschikken Herfstin de nieuwste herfst cursus video’s waarin je leert hoe je mooie bloemstukken kunt maken. Hoe je op een eenvoudige manier vaasjes kunt vullen met bloemen en materialen uit het seizoen. Een ander voorbeeld uit de cursus is een herfst krans, hierbij zie je van A tot Z de stappen en technieken om zelf zo’n mooie krans te maken.

Alle items komen met stappen plannen, tips en technieken. Op die manier kan iedereen bloemschikken en mooie creaties maken. Voor meer informatie kijk op ‘Bloemschikken Herfst Special’

Tips voor decoreren in de herfst

Wanneer je naar buiten het bos in gaat om allerlei herfst materialen te verzamelen voor decoratie in je huis bedenk je dan wel dat je ook veel beestjes mee naar binnen kan nemen, vaak is het niet prettig als je die later ergens rond ziet lopen of erger…

Schud en klop daarom de materialen goed uit en spoel ze af als dat kan.

HerfstMet de herfst en al haar weelderigheid kun je het ook juist te druk en slordig maken in huis wat weer zorgt voor onrust. Denk daarom van te voren na wat je wilt gaan doen en waar je wilt decoreren. Creëer een aantal plekken in de kamer waar het mooi zal uitkomen en zet desnoods een aantal andere spullen tijdelijk op zolder of in de kast.

Deze afwisseling zorgt er ook voor dat je spullen bijzonder blijven en je na een paar maanden met frisse ogen tegen je spullen aan kijkt!

Deze foto MOEST ik je laten zien, zoooo lief!!

Herfst Topper

Comment Section

0 reacties op “Online Bloemschikken: De Herfst Special!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.