Page content

I’m Back!

article content

I’m Back!

Ja dus door een mooie helikopterview en alles wat ik heb geleerd in de afgelopen tijd heb ik ingezien dat ik WEL wat cools kan doen met bloemen en die ‘nieuwe’ tijd van het internet! Het is mijn wereld, ik weet er veel vanaf, ik ken veel mensen en ik heb het gewoon in mijn vingers. Ik kan het NIET niet doen, zeg maar!

Bloemschikken en de Bloemsierkunst is een ontzettend mooi vak. Bloemen zijn zo een groot geschenk wat wij hebben gekregen van moeder natuur, daar verwonder ik mij nog dagelijks over.

Daarom mijn besluit om mijn concept Floralist.nl neer te zetten en groots uit te pakken. Ik vind het heerlijk mensen te inspireren zelf aan de gang te gaan. Men te leren kijken naar de schoonheid van de natuur. Niet alleen natuur maar ook wat wij mensen daar zelf mee kunnen doen. Hoe we het vertalen naar andere middelen om de wereld en het leven een stukje mooier te maken. Die manier en alles wat de mens zelf kan creƫren noemen we kunst. En kunst is bijzonder. En vooral de makers van kunst zijn bijzonder.

Hier alvast wat gave foto’s van bloemwerk (voornamelijk bruidswerk) dat ik gemaakt heb.

Bruidsboeket

Bruidsboeket

Comment Section

1 reactie op “I’m Back!


Door saida de vries op 12 december 2010

Nelleke, wat gaaf! Zal ik warempel een keer de show stelen met Kerst! Je gebruikt zulke mooie kleuren en, heel belangrijk, je geeft me het gevoel dat ik dit warempel ook zelf zal kunnen.
Ik ga dit keer optimistisch aan de slag met het besef van een grandioos resultaat! Tks!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.