In een wereld vol planten...
05 november 2015 

In een wereld vol planten...

Gisteren was ik even in de hemel, o nee in de jungle of misschien toch in mijn toekomstige woonkamer… In ieder geval was ik in een wereld vol planten! Tijdens de jaarlijkse Trade Fair in Aalsmeer, waar ontzettend veel gebeurt op gebied van bloemen en planten, heeft ook Waterdrinker een groothandel in planten flink uitgepakt. 

In ‘Our world of plants’ laten ze veel nieuwe en bijzondere planten zien. Nieuwe plantconcepten krijgen een mooie plek. Je kan er ook even heerlijk relaxen, genietend van een drankje of vers geplukte thee, alles in je op nemen. Ik heb te veel gezien om in een keer over te schrijven dus begin ik hier met een aantal opvallende items.

De sfeer:

Helemaal top! Ik weet dat Ueli Signer en Florian Seyd van The Wunderkammer hier een groot aandeel in hebben gehad. Twee jongens van wie ik hun stijl heel erg kan waarderen. Ze hebben mooie sferen neer gezet, misschien een wat onoverzichtelijke looproute maar dat maakte de beleving ook weer heel spannend.

Nieuwe soorten planten, sommige pas te verwachten in 2016/2017:

Waterdrinker heeft in samenwerking met verschillende plantenkwekers hele unieke soorten kunnen laten zien. Niet allemaal te koop in de groothandel maar wel bewonderinswaardig voor iedere bezoeker.

Op deze plant wacht ik al een tijdje, ooit gezien bij een kweker en ben er echt weg van! Ze kunnen zowel in speciale aarde als op water. Hier zal ik zeker nog eens op terug komen!

Trendy stuff:

Leuke kleine details als muurhangertjes, lampen met plantjes en echte lampen met plantjes. Dit om maar even wat aan te tippen van de vele trendy en design items die we gezien hebben.

Waterdrinker is een groothandel is voor bloemisten en tuincentra dit betekend dat je er niet heen kan als je geen bedrijf hebt vandaar ik je zoveel mogelijk wil laten zien van alles wat ik gespot heb in de aankomende blogs!

Over de schrijver
Elsabet
Door

Elsabet

op 14 Nov 2015

Prachtig!!!

sjon
Door

sjon

op 14 Nov 2015

Laatst bij intra-tuin geweest. Zag een leuk idee; plank in de vorm van een kerstboom met van die kleine gekleurde potjes hangen met verschillende plantjes erin. De potjes hadden magneetjes. Die konden weer vastgeklemd worden door de twee kopspijkertjes.

elly slangen
Door

elly slangen

op 15 Nov 2015

heel erg leuk met die planten

Annie
Door

Annie

op 15 Nov 2015

Dank je wel voor je informatie,ziet er goed uit al die planten. Maar ik moest even glimlachen dat ik je kastje zag . Herinnering 46jaar geleden gemaakt voor de slaapkamer. En al die (foute) bloemstukken ,wel een aantrekking, maar ik heb liever natuurlijk materiaal.

linyweustink
Door

linyweustink

op 16 Nov 2015

mooi gemaakt toen onze kinderen klein waren had ik bijna het zelfde kastje en de bloemen zijn prachtig groetjes liny

Reactie plaatsen