Page content

article content

Interview in BloembollenVisie

Cover BloembollenVisieIk was aan het werk in de winkel van mijn ouders toen Jeannet, een redactrice van BloembollenVisie, in de winkel kwam. We kennen elkaar een beetje en raken in gesprek over wat ik allemaal bewerkstellig met Floralist. Super geïnteresseerd (als een echte interviewster) wil ze in korte tijd alles weten (en ik maar denken ‘wat leuk dat ze zo geïnteresseerd is…’) niet veel later viel het kwartje en herinnerde ik me dat zij actief is bij BloembollenVisie een blad dat ik via m’n vriend wel eens onder ogen krijg.

BloembollenVisie is een vakblad voor mensen uit de bloembollensector. Kwekers, telers, broeiers en veredelaars van bloembollen blijven mede via BloembollenVisie op de hoogte van wat er allemaal gebeurt binnen hun branche en van dichtbij maakt ik mee dat het goed gelezen wordt. De rubriek vakvrouwen vult ook een deel van de inhoud. Leuk, omdat de bollen over het algemeen een mannenwereld is.

Omdat ik veel video’s maak met bijna alleen maar verse bloemen en ook veel bolbloemen zag zij een leuk interview ontstaan voor in BloembollenVisie, hoe het in het blad ging passen kwam later.

Mijn Missie > Een Bloemen revolutie 🙂

Het is geweldig wanneer je iets start, iets koestert, iets voed en uitdaagt dat dat uiteindelijk ook echt gaat werken. Met Floralist ben ik ooit begonnen om mensen te inspireren het leven mooier te maken, en hoe kan dat nu beter dan met bloemen? De geschenken van moeder natuur! Ondertussen zijn er duizenden trouwe volgers die optimaal kunnen genieten van wat ik kan laten zien met bloemen.

Het is mijn missie om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren met de schoonheid van bloemen en de toepasbaarheid van zoveel verschillende producten. Bolbloemen zijn een groot aandeel daarin, er zijn er zoveel!

Het is een gegeven dat men geïnspireerd raakt van wat ze zien en als het ze bevalt graag het zelfde of iets vergelijkbaars willen… Met de video’s zorg ik ervoor dat het meer een belevenis word voor mensen om van A tot Z een mooie creatie neer te zetten. Ook ontstaat er een community van mensen die steeds meer met elkaar gaan dele dit versterkt de belevenis alleen maar meer.

Hoe meer bloemen en de toepasbaarheid daarvan onder de aandacht kan komen van de eind gebruikers hoe mooier de wereld wordt! Help je mee? Mail me, dan kunnen we eens gaan brainstormen!

Lees het interview hier. Dubbel klik voor het PDF document wat beter leesbaar is!

Interview BloembollenVisie

Comment Section

1 reactie op “Interview in BloembollenVisie


Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.