Kerst inspiratie, mooie witte kerst!
23 november 2015 
in Events

Kerst inspiratie, mooie witte kerst!

En dan ineens is het zover, over een maand is het al kerst! Persoonlijk vind ik dit heerlijke tijden. Er is zoveel gezelligheid en allemaal feestjes! Het is ook een tijd om het huis extra mooi aan te kleden, lichtjes overal op te hangen en denken aan cadeautjes die je geven en krijgen wil. Ook niet te vergeten, al het eten! Wat ga je klaar maken voor het kerstdiner? Maak je het makkelijk voor jezelf of ga je lekker uitpakken…? 

Allemaal vragen en dingen om over na te denken. Ik vind het ieder jaar nog heel leuk en kijk er echt naar uit maar kan me ook voorstellen dat dat niet voor iedereen zo is, het is best veel. Dit jaar is voor mij voor het eerst dat mijn werk deze periode niet zo intensief is. Ten eerste zijn voor ons (bij FlowerFactor) de maanden september, oktober en november het drukste vanwege alle events en voorbereidingen op kerst. Als we het goed gedaan hebben zijn we in december helemaal klaar met alles en hoeven we de inspiratie video’s alleen nog maar te plaatsten op de website en ons voor te bereiden op het nieuwe jaar. Ten tweede zorgt mn zwangerschap er natuurlijk ook voor dat ik het nu rustiger aan doe. Best lekker hoor!

Dit sfeertje is mijn favoriet voor kerst

Begin november was ik op een beurs waar ze de kerst er lekker in hadden zitten en dit zijn een aantal foto’s van het sfeertje. Voor mij toch wel de mooiste kleuren en sferen voor kerst. Dat winters witte met hier en daar wat zilver en verder alles puur. Ik zal dit jaar ook bij ons thuis deze kleuren weer uit de kast halen. Ik ga er natuurlijk alles over laten zien wanneer het zover is en alles staat! En dat is waarschijnlijk vlak na Sinterklaas.

Wat is jouw favoriete kerst kleur? Heb je al jaren het zelfde of wissel je het lekker af?

Over de schrijver
Kim
Door

Kim

op 27 Nov 2015

Joepie de leukste tijd van het jaar staat voor de deur, ik heb 8 jaar lang een wit/gouden boom gehad en nu worden het allemaal houten hangers en strikken van RM lint en heel veel lampjes, mijn creatieve brein maakt nu al overuren 😄

Nelleke
Door

Nelleke

op 28 Nov 2015

Haha leuk, Kim!! Lekker enthousiast ben je! Veel plezier!

Reactie plaatsen