Kerstshow bij Dille Bloemen

Voor het eerst dat ik niet zo intensief bij de kerstshow in de winkel van mijn ouders was betrokken. Dat was wel een beetje gek maar ook goed. Vanwege een dikke buik is het toch niet heel handig en prettig met van alles te slepen en ze redden het met elkaar allemaal prima. Voor mij was het dus gek omdat ik meestal veel eerder al zo’n fijn kerstgevoel heb, we starten namelijk in oktober al met de voorbereidingen…!

Wel heb ik een tijdje geleden de uitnodigen ontworpen van de kerstshow en ben ik van het weekend heen geweest tijdens de show en heb ik mooie foto’s gemaakt! Deze ga ik je natuurlijk laten zien en mocht je in de gelegenheid zijn dan kun je altijd nog langs rijden en het met eigen ogen bewonderen. De winkel en tuinkamer zal namelijk tot eind december zo mooi zijn!

Woonkamer tijdens de Kerstshow:

In de woonkamer is kleur gebruikt maar wel op een rustige manier. De basis was voornamelijk van hele natuurlijke materialen, aangevuld met zachte kleuren van bloemen en wat accessoires. Ook lichtjes en kerstdetails waren op een natuurlijke manier aanwezig, niet te opzichtig of te veel glitter!

Kerstshow in de Tuinkamer:

Ik de tuinkamer was de kleur explosie dit jaar. Ze hebben gewerkt met veel hangende elementen en heerlijk veel met planten gewerkt. Planten gaan steeds meer een grote rol spelen in de interieurs en daar hebben ze bij Dille goed op ingespeeld!

Kerstshow in de Winkel:

Er was een chocolade maker die de gasten kon voorzien van heerlijk chocolatjes met echte wintersmaak (tja zo noem ik het maar). Verder was de sfeer in de winkel een stuk rustiger, veel wittinten in combinatie met de ijzige blauwtinten. Mooi!!!

Over de schrijver
Elsabet
Door

Elsabet

op 27 Nov 2015

Heel erg mooi elsabet

Nelleke
Door

Nelleke

op 28 Nov 2015

Ik ga het doorgeven aan de meiden!!!

corry werges
Door

corry werges

op 30 Nov 2015

kleurrijk

Gina AErts
Door

Gina AErts

op 30 Nov 2015

Mooi -- Kunnen die gekleurde kerstbal-pieken besteld worden ?

Liesbeth Verheul
Door

Liesbeth Verheul

op 01 Dec 2015

Ik hou van creaties met kleur hellemaal top!

Michele Poels
Door

Michele Poels

op 02 Dec 2015

Lieve Nelleke, wat een kunstwerken wat een objecten! Geweeeeeldig! Loooove it love it love it!

Nelleke
Door

Nelleke

op 18 Dec 2015

Fijn zo'n enthousiaste reactie!!!! Ga ik doorgeven!

Reactie plaatsen