Page content

Kerstshow bij Dille Bloemen

article content

Kerstshow bij Dille Bloemen

Voor het eerst dat ik niet zo intensief bij de kerstshow in de winkel van mijn ouders was betrokken. Dat was wel een beetje gek maar ook goed. Vanwege een dikke buik is het toch niet heel handig en prettig met van alles te slepen en ze redden het met elkaar allemaal prima. Voor mij was het dus gek omdat ik meestal veel eerder al zo’n fijn kerstgevoel heb, we starten namelijk in oktober al met de voorbereidingen…!

Wel heb ik een tijdje geleden de uitnodigen ontworpen van de kerstshow en ben ik van het weekend heen geweest tijdens de show en heb ik mooie foto’s gemaakt! Deze ga ik je natuurlijk laten zien en mocht je in de gelegenheid zijn dan kun je altijd nog langs rijden en het met eigen ogen bewonderen. De winkel en tuinkamer zal namelijk tot eind december zo mooi zijn!

Woonkamer tijdens de Kerstshow:

In de woonkamer is kleur gebruikt maar wel op een rustige manier. De basis was voornamelijk van hele natuurlijke materialen, aangevuld met zachte kleuren van bloemen en wat accessoires. Ook lichtjes en kerstdetails waren op een natuurlijke manier aanwezig, niet te opzichtig of te veel glitter!

Kerstshow in de Tuinkamer:

Ik de tuinkamer was de kleur explosie dit jaar. Ze hebben gewerkt met veel hangende elementen en heerlijk veel met planten gewerkt. Planten gaan steeds meer een grote rol spelen in de interieurs en daar hebben ze bij Dille goed op ingespeeld!

Kerstshow in de Winkel:

Er was een chocolade maker die de gasten kon voorzien van heerlijk chocolatjes met echte wintersmaak (tja zo noem ik het maar). Verder was de sfeer in de winkel een stuk rustiger, veel wittinten in combinatie met de ijzige blauwtinten. Mooi!!!

Comment Section

7 reacties op “Kerstshow bij Dille Bloemen


Door Elsabet op 27 november 2015

Heel erg mooi
elsabet


Door Nelleke op 28 november 2015

Ik ga het doorgeven aan de meiden!!!


Door corry werges op 30 november 2015

kleurrijk


Door Gina AErts op 30 november 2015

Mooi — Kunnen die gekleurde kerstbal-pieken besteld worden ?Door Michele Poels op 2 december 2015

Lieve Nelleke, wat een kunstwerken wat een objecten! Geweeeeeldig! Loooove it love it love it!


Door Nelleke op 18 december 2015

Fijn zo’n enthousiaste reactie!!!! Ga ik doorgeven!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.