Page content

Prachtige KerstShow bij Dille Bloemen

article content

Prachtige KerstShow bij Dille Bloemen

De jaarlijkse KerstShow bij Dille Bloemen was weer een enorm succes! Met een openingstijd tot 20:00, meer bezoekers dan voorgaande jaren en een cateraar met heerlijke hapjes, kijken we terug op een mooie dag! Het thema van dit jaar was HippyHappy ChristmasShow. Een idee dat zijn oorsprong deed op Ibiza waar er gezellige Hippymarkten zijn en relaxte lounche hoeken.

Zo had ook de KerstShow een Hippymarkt met tentjes gemaakt van bamboestelen en Pinus daken. Hierin was veel kleur verwerkt. Verschillende vazen, potten, accessoires en bloemstukken hadden de mooiste kleuren zoals roze, blauw en oranje/rood. In de Loungehoek was alles prachtig wit, met hier en daar wat zilver, grijs en hout tinten. Een mooie Loungebank en een grote kerstboom in het midden waren de echte blikvangers. De woonkamer had dit jaar een compleet andere indeling wat voor een enorm verrassingseffect zorgde zeker voor de vaste bezoekers. De kleuren in de woonkamer naast de basiskleuren wit met hout tinten waren roze met rood. Ondanks deze heftige kleurencombinatie was er rust en een prettige sfeer te vinden. Knap gedaan!

Duidelijke trendkleuren van deze kerst zijn zeer uiteenlopend. Kleur en met name turquoise blauw doet het goed evenals de altijd prachtige wit met zilver tinten zijn erg gewild. Maar trend of geen trend het belangrijkste is dat je je eigen mooie kerst creëert in huis en desnoods maak je je eigen trend 🙂

kerstshow

LoungehoekWitte kerstdecoratie

kerstshowkerstshow

Warm welkom op de KerstShow

Ik heb zoals altijd weer een video gemaakt van de show:

Helaas is de video alleen op laptop of gewone computer te bekijken en niet op mobiel of tablet. Onze excuses hiervoor.

Ook het personeel van Dille doet haar beste een leuke bloemversiering te dragen. De een heeft een buikcorsage, de ander iets met een riem, er waren hippy meiden en versierde schoudersjaaltjes.

Riem versieringSchouder/ sjaal versiering

Babybuik versieringHippyhoofd versiering

 

Comment Section

4 reacties op “Prachtige KerstShow bij Dille Bloemen


Door Friedel op 28 november 2013

Wauw!! Wat mooi! Als ik ooit jullie richting uitkom breng ik zeker een bezoek aan de winkel.


Door sita op 28 november 2013

hey Nelleke,

wat weer een schitterende video met prachtige materialen!
je zou gelijk de hele winkel kopen haha, ben je meteen klaar.
mijn complimenten hoor?
het is jammer dat ik niet in de buurt woon, anders had ik graag een kijkje willen nemen.

alvast fijne dagen toegewenst,

hartelijke groeten van Sita


Door Connie driessen op 29 november 2013

Ziet er schitterend uit lijkt me geweldig om daar in te mogen werken
heerlijk gewoon.

Alvast fijne feestdagen en een goed 2014

Groetjes Connie.


Door Marie-Jeanne op 2 december 2013

Ja dat is gewoon prachtig daar hebt U geen woorden voor. U weet gewoon niet wat het eerste kijken alles is even mooi. Een lust om naar te kijken en van te dromen.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.