Page content

article content

Kijken

Ga eens echt kijken, en wat zie je dan?

Adele heeft met haar video clip iets bijzonders neer gezet. Ik vind dit puur kunst.

De honderden glazen met water, die mee bewegen op de beats van het drum toestel. Het onafgebroken gooien met glazen wat niets anders laat zien dan dat, en toch schuilen er enorme emoties achter. Een maquette van een stad of een skyline die door een gaaf effect van vuurwerk voorzichtig het vuur overneemt en zo in vlammen opgaat. En kijk ook eens naar het ‘schilderij’ achter haar, dat niets meer is dan een paar flinke vouwen in een stuk textiel. Buiten het feit om dat het een heerlijk nummer is, vind ik het tof dat de clip een hoog kunst gehalte heeft!

Luister en kijk voor jezelf:

[youtube width=”520″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw[/youtube]

Wat zie jij er nog meer in?

Comment Section

4 reacties op “Kijken


Door Nils Luijt op 12 februari 2011

Mooie clip Nel. Mooie website, top. Je oude liefde voor bloemen weer opgepakt zie ik.


Door gerda van egmond op 5 januari 2012

nelleke nog bedank voor de goede uitleg van de bloemstukken die je heb toe gestuurt ik heb er veel aan gehad wand ik doe altijd de bloemstukken voor het de dokters praktijk maken ik vind de cursus heel goed


Door Sandra Lelystad op 5 januari 2012

Allereerst ook voor jou en je naasten een goed 2012.
Ik moest innerlijk wel lachen over je tekst waarin je aangaf dat je alleen jezelf “dwars” kan zitten met dingen die je wel wilt doen maar misschien beter niet kan doen en doordat je het dus wel doet je weer een ervaring rijker bent.
Mijn voornemen (lees ermee ga knallen) is om mijn vakbekwaamheid te halen in het bloemschikken ondanks dat ik niet zelfverzekerd ben en er letterlijk slapeloze nachten al van heb. (examen juni….) Maar ik laat me niet kisten en ik zal de mensen om mij heen die jarenlang tegen me hebben gezegd dat ik niets kan DAT IK WEL WAT KAN!!!! Ik ga tevens ervoor zorgen dat onze woning in Hongarije gaat draaien als een tierelier en dat men eindelijk eens meer respect voor mij gaan uitten. (ziezo dat lucht op, hahaha)


Door mertens op 5 januari 2012

he nelleke mijn beste wensen ook
en blijf maar verder zo doen
groetjes christiane

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.