Page content

article content

LadiesWeekend

Na weken voorbereiden om alles goed voor elkaar te hebben en alle puntjes op de i te krijgen, heb ik gister voor het eerst op een publiek event gestaan met Floralist.nl!

Tijdens een LadiesWeekend van vrijdag- en zaterdagavond daar komen in totaal 1800 vrouwen op af om een van de twee voorstellingen te zien. Daarna kunnen ze heerlijk struinen langs verschillende kraampjes met echte vrouwen dingen.  Zoals de parfums van ici-Paris, verschillende modeshows van verschillende kledingwinkels, een dans voorstelling. Ook stonden er stands met cupcakes, schilderijen en Floralist.nl!

Voor het eerst stond ik, buiten alleen online promoties om, Floralist.nl aan de mensen voor te stellen. Ontzettend leuk om direct contact met mensen te hebben, op die manier kon ik meteen reacties pijlen. Spannend natuurlijk, maar gelukkig waren er veel positief!

Hoe kan het ook anders, thuis workshoppen, heerlijk creatief bezig zijn, niet stad en land hoeven afzoeken om de juiste materialen te zoeken, stap voor stap uitleg op video EN een uitgeschreven handleiding! Je krijgt het zelfs op je deurmat thuis bezorgd in een mooie doos! Ook zijn de creaties origineel en kunstzinnig! Daar zeer binnenkort meer over!

Tuurlijk zijn er ook mensen die evengoed liever wel ergens naar toegaan om te workshoppen, of ze vonden deze creatie te saai. Maar dat maakt niet uit. Sowieso komen er nog vele workshops bij dit jaar en is er voor ieder wat wils.

Zo zag en ziet (vanavond is nog een avond) het er uit:

Verder stonden er nog wat ‘Florale Objecten’ die heel goed in het plaatje van Ladies night passen:

Gepimpte Pumps

Florale ketting

Kunstzinnige ‘Gaudi’ schoen

Erg Origineel en leuk om te kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is met bloemen.

Comment Section

1 reactie op “LadiesWeekend


Door wil op 23 januari 2011

Ik was samen met een vriending op de ladiesnight in De Kampanje en het was heel leuk. Je stand was mooi ingericht, de stukken goed te bekijken en het nodigde uit tot meer, vandaar dat ik me heb aangemeld.

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.