Page content

Lelie promotievideo opname bij Radio Kootwijk

article content

Lelie promotievideo opname bij Radio Kootwijk

Hoe dan ook is het super leuk om veel met iemand als Pim van den Akker samen te werken. Het is een relaxte, fijne vent, super innovatief, heel handig met allerlei technieken en kan heel goed al zijn ideeën in z’n hoofd uitwerken tot de mooiste creaties. En die gaan van heel klein en handzaam tot enorme projecten. Eén van die projecten hebben we afgelopen maandag de 19de gerealiseerd.

In opdracht van YourLily, de lelie promotie groep heeft Pim twee hele gave ideeën bedacht. Om die ideeën het best tot z’n recht te laten komen heeft hij de samenwerking opgezocht met een super professioneel camerateam onder de leiding van VLA films. Er werd gebruik gemaakt van een hele geavanceerde RED camera en perfect licht waardoor we straks gaan kijken naar pure kunst. Zoveel schoonheid en beweging zuigen je echt naar het en het liefst in het beeld.

We hebben dus al twee succesfactoren benoemd; briljante ideeën met de kunst ze te realiseren en een professioneel camerateam. De laatste succesfactor, net zo belangrijk als de andere twee, is de locatie (en het weer). De locatie was het oude radiostation in Radio Kootwijk gelegen in een prachtig natuurgebied in de Veluwe. Radio Kootwijk heeft ooit zijn dienst gedaan om als eerste contact te leggen met Nederlands-Indië. Toentertijd een hele belangrijke ontwikkeling op het gebied van telecommunicatie.

Hoe ze het toen ooit bedacht hebben, geen idee maar de locatie en het pand stralen iets magisch uit. Het was even spannend met het weer, ze hadden namelijk regen voorspeld maar gelukkig was het de hele ochtend droog en hadden we prachtig dreigend weer perfect voor het verhaal van de eerste filmshoot. ’s Middags was de tweede filmshoot binnen in het gebouw dus maakte het weer niet meer uit.

Ik begrijp dat je nu super nieuwsgierig bent geworden naar de lelie promotievideo maar dat kan ik nog niet laten zien…

De ideeën van Pim kan ik wel een beetje omschrijven. Het eerste dansmodel compleet ingepakt in rood mos en met allemaal rode, oranje en donkerrode leliebloemblaadjes ontwaakt uit haar cocon en ontdekt voor het eerst de wereld om haar heen. Ze verkent het gebied rondom Radio Kootwijk en gaat steeds vrijer en sierlijker dansen.

Het tweede dansmodel die in alle opzichten compleet anders is, danst ballet binnen in een enorme ruimte. Dit doet ze in een prachtige florale jurk gemaakt van heel veel witte en roze leliebloemblaadjes.

2 tot 5 juni zijn de Dutch Lily Days en wordt er via verschillende kanalen veel aandacht gegeven aan de lelies. Tijdens de opening word de eerste video onthuld. Kort daarna wordt de video vrijgegeven en zal ik ‘m natuurlijk ook laten zien op het blog! Dus nog even geduld! Tot die tijd heb ik wat making-off en omgevingsfoto’s waarop je uiteraard net niets ziet 😉

 

 

Comment Section

2 reacties op “Lelie promotievideo opname bij Radio Kootwijk


Door Heleen Oldengarm- Verhoef op 31 mei 2015

graag wil ik alles kunnen lezen maar helaas likt dat niet (nooit ), inloggen maar helaas dat lukt ook niet mijn naam is Heleen ,email heleen@oldengarm.nl
Groeten , Heleen.


Door Nelleke op 1 juni 2015

Hoi Heleen,

Ik begrijp je vraag niet… Je kan toch alles lezen?! Je hoeft voor deze website niet in te loggen…!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.