Page content

article content

Leuk met Lelies – Video

Leuk met LeliesLelies zijn volop te krijgen, niet alleen nu wanneer ze vers van het land komen maar eigenlijk wel het hele jaar door. Het zijn fantastische bloemen waarbij je maar een paar takken nodig hebt om een hele bos bloemen in je handen en in de vaas te hebben! Ze zijn ook lekker sterk en zelfs wanneer de eerste bloemen minder worden heb je nog plezier van de bloemen die wat later zijn open gekomen.

Lelies zijn ook dominerende bloemen wanneer je ze in een boeket met andere bloemen verwerkt omdat ze met hun grote bloemen alle aandacht naar zich toe trekken. Niets mis mee natuurlijk, maar je moet er wel even rekening mee houden wanneer je Lelies verwerkt en hoe!

Op Floralist.nl zul je af en toe video’s, foto’s informatie en inspiratie vinden over wat je met Lelies kunt doen, hoe je er leuke creaties van maakt die je huis opfleuren of waarmee je iemand anders kunt verrassen!

Vruchtbare Lelies

In deze aflevering ga je ontdekken hoe je twee(!) Lelie takken kunt gebruiken om daar een heel leuk presentje mee kunt maken. Ik noem ze ‘de vruchtbare Lelies’. Knoop allemaal verschillende kleuren linten aan de Lelies en laat ze vrolijk naar beneden bengelen. Leuk om aan een kind te geven wanneer je aan de slingers spekjes knoopt of knoop briefgeld aan de slingers voor een bruidspaar! Je kunt er alles aan knopen (wat natuurlijk niet te zwaar is). Gebruik de Lelie als originele manier om een cadeau te geven!

In de onderstaande video laat ik zien hoe je dat ook helemaal zelf kunt doen. En geloof me, je hoeft geen bloemschik wonder te zijn dit ook te kunnen maken!

Wat ik erg leuk zou vinden is, wanneer je met het idee aan de gang bent gegaan,  je me daar foto’s over mailt. Die foto’s zet ik er dan bij op de website en zo kunnen we er meer mensen mee inspireren!! Super leuk!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x-7YEeaX8Hw[/youtube]

Lelies

 

Comment Section

3 reacties op “Leuk met Lelies – Video


Door fransien op 8 augustus 2012

Erg leuk gedaan Nelleke en inderdaad voor vele doeleinden geschikt. Dank je wel!


Door Anette op 9 augustus 2012

Lelies zijn echte blikvangers in alle boeketten,en ze vullen de ruimte van de oase bij het maken van een bloemstukje.


Door Marie-Jeanne op 11 maart 2013

Lelies zijn zeer mooie bloemen en bezetten heel wat ruimte. Het bloemstuk is dan ook wondermooi

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.