Page content

Leuke kleine herfststukjes maken

article content

Leuke kleine herfststukjes maken

Leuke kleine herfststukjes die je makkelijk maakt en die je makkelijk ergens neerzet die ook lekker sfeer geven en het knusser maken in huis! Je huis en met name je huiskamer sfeervoller maken met leuke (bloemige) accessoires is belangrijk als je daar van houd!

Voor mij persoonlijk is dat altijd heel normaal geweest dat er leuke en mooie maar in eerste instantie nutteloze voorwerpen staan in huis. herfststukjeNu ik zelf eigenlijk voor het eerst een echt een huis heb te decoreren kijk ik er wel anders tegen aan. Want al die ding kosten ook geld en ineens ging ik nadenken over de nut ervan en wat we er anders van zouden kunnen kopen wat wel nuttig was.

Ineens ging ik dus nadenken over het nut van in eerste instantie nutteloze decoratie spullen, heb jij dat wel eens gedaan? Misschien nu wat meer vanwege de crisis en neem je eerder genoegen met minder maar o, wat zijn decoratie spullen, planten, potten bloemen en kunst belangrijk voor ons ‘thuis’ gevoel. Het warme en knusse bereiken we door dat soort materialen.

herfststukje met pompoenHet is voor ons mensen belangrijk dat we (en wat dat is, is voor ieder persoonlijk) mooie dingen in huis halen. Daar halen we een goed gevoel uit, goede energie en maakt ons gelukkig. Zo heb ik altijd bloemen naast ons bed op het nachtkastje staan. Ook daarbij heb ik me afgevraagd ‘waarom doe ik dat?’ Dat halfuurtje met ontwaken en klaarmaken voor bed is dat niet zonde?

Tja, maar het zijn wel hele belangrijke momenten van de dag voor mij en o, wat mis ik ze als ze er niet staan… Om met die schoonheid de dag te beginnen en mijn laatste blik op te werpen is priseless. Ik word daar gelukkig van net als van vele mooie ‘dingen’ in m’n leven. Daar omring ik me graag mee. Dus zijn die ‘dingen’ helemaal niet nutteloos!!

Kort gezegd, het geeft een huis karakter en een eigen leven wat het beste past bij jouw smaak dus ben je er graag! Zo werkt het nu eenmaal met mensen we associƫren ons aan spullen (of je moet al verlicht zijn ;-)).

Daarom zijn deze leuke kleine herfststukjes zo’n heerlijk aanvulling in je sfeervolle huis. Zeker nu we uit de zomer weer lekker binnen gaan nestelen! Deze herfststukjes zijn gemaakt met en in kleine pompoenen, super leuk!!

herfststukjeherfststukje met pompoen

Comment Section

5 reacties op “Leuke kleine herfststukjes maken


Door janny mulder op 28 oktober 2013

hallo nelleke,

ja leuk hoor die kleine herfststukjes ..
ook leuk voor met de kerstdagen, dan met balletjes ,glitters en dergelijke
bij ieder bord een kleine deco …leuk idee….
het was er vandaag echt het weer voor om aan de slag te gaan maar helaas
er moesten te veeeel takken en dergelijke opgeruimd worden andere keer
nelleke, bedankt voor de leuke tips janny mulder


Door els bender op 28 oktober 2013

wat een leuke lieve herfststukjes.
die gaan we maken.


Door Marie-Jeanne op 29 oktober 2013

De herfststukjes zijn vrolijk, en mooi om naar te kijken en brengen de herfst een beetje naar binnen. Zeer aangenaam.


Door gerda soule op 17 december 2013

bedankt voor je mooie origninele ideetjes. heb hier de mogelijkheid om ook leuke kalebasjes te kopen, dus ga hiermee aan de slag. prettige voorbereidingen voor a.s. kerst en warme groetjes

gerda soule


Door juud op 17 september 2015

Dag Nelleke, Nog gefeliciteerd met de komende gezinsuitbreiding.
Even een vraag, hoe voorkom ik dat die pompoenen (zijn het op de plaatjes geen calabassen?) niet gaan rotten. Ik had dat vorig jaar. Pompoen uitgehold maar hij werd helemaal zwart…

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.