Page content

Lonely Bouquet gevonden!

article content

Lonely Bouquet gevonden!

Lonely Bouquet gevonden in Oosterblokker (of all places)!! 30 Juni was het Lonely Bouquet Day en net als vele misschien wel duizenden andere mensen wereldwijd heb ik ook een aantal Lonely Bouquets geplaatst. Eén daarvan was in Oosterblokker waar ik een cursus had (anders had ik het ook niet verzonnen hoor 😉 alhoewel… wist je trouwens dat de Beatles daar hebben opgetreden voordat ze echt doorbraken?! Oosterblokker is er trots op!). Op de heenweg geplaatst en op de terugweg zag ik al dat het boeketje er niet meer stond. Dat was al genoeg om mij een big smile te bezorgen!

Lonely BoeketjeEen dag later open ik mijn mailbox en zie daar een berichtje van Larissa met het onderwerp ‘Lonely Bouquet gevonden’ snel open ik de mail en Larissa bedankt me voor het boeketje en heeft een linkje in de mail gezet. Ze schrijft dat ze er een strip over heeft gemaakt! Hoe leuk!! Op deze strip zie je hoe zij zelf op de fiets het boeketje is tegengekomen en dat het een heel mooi plekje krijgt in huis! Gelukkig mailt ze ook nog dat het boeketje heel is gebleven ondanks de kat het had omgestoten.

Lonely Bouquet gevonden!

Niet alleen online hoor ik vele leuke reacties maar ook offline van mensen die op facebook het Lonely Boeketje hebben gevolgd of de video hebben gezien van mij en Emily op de Dam in Amsterdam. Volgend jaar is het weer, ik zal je op de hoogte houden wanneer het zover is en tot die tijd mag je onbeperkt boeketjes plaatsen hoor!

 

Comment Section

0 reacties op “Lonely Bouquet gevonden!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.