Page content

Ideaal en super leuk: Mason Jars van de HEMA

article content

Ideaal en super leuk: Mason Jars van de HEMA

Altijd als ik bij de HEMA kom wil ik iets kopen! Deze keer waren het de Mason Jars… Op het etiketje dat in de glazen zit staat een heel leuk recept voor Mojito’s, heeeeeeerlijk! Maar niet meer als je zwanger bent! Voordat ik zwanger was dronk ik water, thee en wijn hihi. Nu dus geen wijn meer, en realiseerde me dat ik mijn drankjes een beetje saai begon te vinden. Daarbij ga ik beetje bij beetje en steeds meer gezond eten en drinken, en zoete frisjes of cola’s drinken we al lang niet meer, niet eens lekker zo zoet…

Toen ik deze leuke Mason Jars van de HEMA zag, dacht ik ‘ja deze ga ik gewoon regelmatig vullen en met een gezellig avondje drink ik dit ipv m’n wijntje!’. Iedere Mason Jar heb ik gevuld met een kwart limoen, mineola en een takje munt uit de tuin ff in de koelkast en je hebt een heeerlijk fris drankje. Je kan natuurlijk ook afwisselen met allerlei vruchten sappen, al zijn citrus vruchten wel het meest ideaal om uit te persen! maar voeg er dan bijvoorbeeld blauwe bessen bij of aardbeien!

Comment Section

0 reacties op “Ideaal en super leuk: Mason Jars van de HEMA

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.