Page content

Met liefde gegeven; bruidsboeketten inspiratie!

article content

Met liefde gegeven; bruidsboeketten inspiratie!

Hoe leuk zou het zijn wanneer je zelf een bruidsboeket kunt maken voor een dierbare die gaat trouwen, een goede kennis of voor een klant. Deze mensen nemen jou en jouw kwaliteiten volledig in vertrouwen. Dat kan soms als een hele verantwoordelijkheid voelen, dat deed het bij mij in ieder geval wel toen ik net met bloemschikken begon. Ondertussen heb ik zoveel vertrouwen in mezelf en mijn kunsten dat ik zeker weet dat ik de mensen precies kan geven wat ze willen.

Hoe kun je de mensen nu precies geven wat ze willen? Dat is in ieder geval door een goed gesprek met ze hebben over wat ze willen. Welke bloemen zijn favoriet, wat dragen ze en welke kleuren passen daarbij en hebben voorkeur van het bruidspaar? Ook is het goed om te weten welke stijl je graag zien, is het strak of romantisch, willen ze een lang boeket of heel compact. Het makkelijkste is om heel wat afbeeldingen te verzamelen van verschillende bruidsboeketten en samen te kijken naar wat het mooiste bij de wensen van het bruidspaar past. Het kan maar z zijn dat er details uit 3 voorbeelden het ideale boeket wordt!

En al jullie er dan uit zijn hoe het boeket gaat worden dan komt het echte werk kijken. Welke technieken gebruik je voor welke boeketten? Hoe maak je de corsages? Wat is belangrijk bij een auto stuk? Iets een op een kopiƫren van een plaatje blijft altijd lastig en dat moet je de bruid ook mee geven om eventuele teleurstellingen te voorkomen als het net even anders is. In mijn ervaring heeft iedereen er begrip voor.

Misschien heb je het maken van bruidswerk op school geleerd, heb je er eens een cursus voor gedaan of misschien heb je nog nooit een bruidsboeket gemaakt maar heb je er wel een bepaalde aanleg voor. Dat kan allemaal, hoe dan ook wanneer je nog niet helemaal geroutineerd bent in het maken bruidswerk blijft het spannend en soms lastig.

Daarom hebben we heel veel verschillende stijlen, tips, trucs en technieken voor het maken van bruidsboeketten op video gezet zodat je er altijd naar kan kijken wanneer het nodig is en wanneer je inspiratie nodig hebt!

Valentijnsdag is in de beurt en daarom vind ik dit een mooi moment om heel veel met liefde te geven! Naaste een mooie dubbel DVD heb ik ook een online cursus over het maken van BruidsBloemwerk en deze kun je nu GRATIS bij de DVD krijgen! Zo zit j nooit meer met je handen in het haar, weet je altijd waar je moet beginen en hoe je het af kunt maken!

Kijk hier voor meer informatie over deze mooie valentijnsactie!

Comment Section

0 reacties op “Met liefde gegeven; bruidsboeketten inspiratie!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.