Page content

article content

Mini Floral TweetJam – volg het online!

Vanmiddag om 15:00 kun je live en online de Floral TweetJam bijwonen die wordt gehouden op de tradefair in Naaldwijk. Dit event wordt georganiseerd door Flower Factor en deze keer in samenwerking met de veiling Flora Holland. Vanwege mijn zwangerschapsverlof ben ik er zelf niet bij maar dat mag de pret niet drukken toch? Pim is daar met vele andere bekende gezichten om er een mooie middag van te maken!

Wat is een Floral TweetJam?

Zoals muzikanten Jamsessies houden zijn ook bloemisten met elkaar lekker aan het ‘spelen’ met bloemen. Nieuwe technieken proberen, bijzonder bloemwerk maken, sparren met elkaar en bovenal veel plezier maken. Flower Factor heeft al meerdere malen een Floral TweetJam georganiseerd en met succes! Het is een event waar mensen bij aanwezig kunnen en nog mooier: Mensen kunnen ook vanuit huis mee kijken met de livestream. Dus ook vanaf de andere kant van de wereld!

Via deze link zie je om 15:00 de volgende floral designers aan het werk:

– Janneke Camps
– David Ragg
– Yvonne Scheenloop
– Sarah Dikker
– Gea Korpel-Beskers
– Therese Heemels Janssen
– Jantine van Bruggen
– Inge Quint

Wil je kijken naar eerdere Floral TweetJams die Flower Factor heeft georganiseerd? Klik dan even verder naar deze link, voor meer foto’s en video’s!

Comment Section

0 reacties op “Mini Floral TweetJam – volg het online!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.