Mooi bloemwerk gezien tijdens verschillende evenementen en beurzen
21 november 2015 

Mooi bloemwerk gezien tijdens verschillende evenementen en beurzen

Ik de afgelopen weken waren er een aantal beurzen en evenementen, veelal voor de handel en bloemisten. Zo ben ik geweest bij het jaarlijkse Cultra event voor bloemisten, was ik op de Flora Holland Trade Fair en IFTF in Vijfhuizen. Op al deze beurzen en events zijn we zowel actief geweest bij realisatie van een aantal stands en werken als dat ik gewoon als toeschouwer een rondje heb kunnen lopen.

Hierbij een kleine greep van mijn bevindingen:

De Spaanse Daniel Santamaria:

Pim van den Akker:

Onbekende Designers:

Over de schrijver
Adje
Door

Adje

op 27 Nov 2015

Nelleke je hebt zeker veel inspiratie opgedaan wat mooie stukken,ik ben al naar verschillende tuincentra's weeste kijken en zag er veel wit en natuurlijke materialen. gr, Adje

Nelleke
Door

Nelleke

op 28 Nov 2015

Ja, dat zijn en blijven mooie tinten, rustig en chique!

Reactie plaatsen