Page content

article content

Mooi bloemwerk op Fleur Amour

Mijn foto database is zo ontzettend groot en er is een periode in mijn leven geweest dat ik naar zoveel bloemen evenementen ging, dat ik het niet bij kon bloggen! Ik zit nu door mijn foto’s te kijken opzoek naar inspiratie om over te schrijven en kom ontzettend veel tegen wat ik nog nooit gepubliceerd heb! Het event was Fleur Amour, september 2013.

Ik hoor je denken “huh, heeft ze geen inspiratie?” Dat klopt! Ik ben ondertussen al 6 weken moeder en ik moet je bekennen dat mijn hoofd even vol zat en zit met andere dingen dan bloemen en bloemcreaties. Wel mooi hoor hoe je leven totaal kan veranderen met zo’n kleintje erbij. Er gaat een compleet nieuwe wereld voor ons open en beetje bij beetje komen daar weer bloemen blij. Het is immers lente en de bolbloemen en de tuin staan alweer te pronken!

Maar goed deze foto’s heb ik jaren geleden gemaakt op Fleur Amour in Alden Biesen. Een bloemrijk event in België. Floral designers van uit de hele wereld komen om hun talenten te laten zien aan duizenden bezoekers. Mocht je ooit in de gelegenheid zijn naar dat event te gaan dan weet ik zeker dat het de moeite waard is voor je!

Omdat de foto’s van een aantal jaar geleden zijn en mijn aantekeningen van het bezoek ergens te vinden zijn waar ik geen idee meer van heb kan ik je niet vertellen wie de kunstenaar is. Herken je je eigen werk of weet je wie het gemaakt heeft laat vooral een reactie achter onder de foto’s, dan zorg ik dat de juiste naam bij de juiste foto’s geplaatst worden. Ik neem geen credits van een van deze creaties, ik was hier slechts de bewonderaar!

 

Fleur-amour-alden-biesen14 Fleur-amour-alden-biesen10 Fleur-amour-alden-biesen6 Fleur-amour-alden-biesen8 Fleur-amour-alden-biesen15 Fleur-amour-alden-biesen5 Fleur-amour-alden-biesen3 Fleur-amour-alden-biesen7 Fleur-amour-alden-biesen4 Fleur-amour-alden-biesen11 Fleur-amour-alden-biesen2 Fleur-amour-alden-biesen12 Fleur-amour-alden-biesen9 Fleur-amour-alden-biesen18

Comment Section

9 reacties op “Mooi bloemwerk op Fleur Amour


Door Paulien op 23 april 2016

Geweldig mooi! Vorig jaar heb ik samen met mijn dochter de Fleur Amour bezocht.
ik kreeg dat van haar voor m,n 75e verjaardag. Nooit eerder zo,n mooi cadeau gehad! Bijzonder wat je daar allemaal ziet op zo,n schitterende locatie!
Nelleke, geniet van je kind, voor je het weet zijn ze groot!


Door Nelleke op 25 april 2016

Wow Paulien dat is zeker een mooi cadeau om te krijgen! Fijn dat je er zo van genoten hebt! Dankjewel het is ongelofelijk dat ze nu al bijna 11 weken is!! En het is idd echt genieten!


Door linyweustink op 23 april 2016

bijzonder mooie stukken er bij ik ga zeker wat uit proberen,Nelleke bedankt.


Door Nelleke op 25 april 2016

Leuk, succes!!


Door nelleke op 23 april 2016

Ga daar altijd graagnaartoe , zeer inspirerend en een geweldige locatie.
Geniet van het moederschap en bedankt voor de mooie fotos .


Door Nelleke op 25 april 2016

Ja de locatie is inderdaad heel mooi, perfect voor zo’n evenement! Dankje en graag gedaan!


Door Elza Biesmans op 23 april 2016

Heel mooie stukken. Maar het zijn ook echte kunstenaars. Ook al bij Fleur Amour geweest.
Heel erg de moeite voor herhaling. Grt.


Door Nelleke op 25 april 2016

Kunstenaars zijn het zeker!


Door marry Rottier- Rodenburg op 30 april 2016

Wat een mooie bloemcreatie’s

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.