Page content

KS2 / afteller

Top Bloemiste onthult de fijne kneepjes van het vak…

Ontdek hoe ook jij inzichten en handvatten krijgt om zelf unieke en originele Creaties te maken deze kerst! Om je huis mee te versieren en je familie mee te verrassen.

Callantsoog, 8 November
door: Nelleke Bontje

Afbeelding 3Laat ik eens beginnen met iets over mijzelf te vertellen en over mijn belevingen van bloemschikken met kerst. Voor mij is kerst al een lange tijd een bijzonder feest. Niet vanaf het begin hoor toen was Sinterklaas mijn favoriet. Hij kwam altijd op mijn verjaardag samen met wat pietjes!

Vanaf een jaar of 10 begon dat te veranderen en ik vond het toch niet zo leuk dat ik na mijn verjaardag van 2 december 3 dagen later weer allemaal cadeautjes kreeg. Ik wilde er liever wat tijd tussen zodat ik nieuwe cadeautjes kon bedenken 😉 Mijn familie was het daar mee eens en zo gingen wij kerst vieren.

Decoreren met kerst deden we natuurlijk altijd al maar nu kwamen er echt cadeautjes onder de boom en dat was toch wel even specialer. De stal moest ruimte maken (maar mocht nog niet weg hoor).

We maakten de mooiste kerstdecoraties voor de winkel en in huis

Jaren later en met name toen ik met mijn 17e meeverhuisde met mijn ouders naar een nieuw(oud) huis waar een bloemenwinkel aan vast stond, werden onze kerstdecoraties helemaal prachtig. In eerste instantie hadden we een kerstshow in de winkel waar we de woonkamer later bijgevoegd werd dus hadden we eind November al kerst in huis. Uit de woonkamer werd in de maand december ook verkocht 😉 heel grappig was dat.

Ondanks ik dus al maanden in de kerstsferen zat verveelt(de) het me nooit, dus een week voor kerst ging ik weer aan de gang in de woonkamer. Ja ook als je na je werk lekker thuis bent wil je lichtjes, kerstbomen en kerststukjes zien (tenminste ik wel, ik geloof dat mijn ouders daar anders over dachten). Tot op de dag van vandaag kan ik midden in de zomer al zin hebben in kerst (bizar he!) en ben ik niet te houden wanneer het eind oktober is!

Door de jaren heen zijn de kerststukken wel anders geworden, ze zijn met de tijd mee gegaan en we ontwikkelen ons ook door naar collega bloemisten te kijken om ons te laten inspireren. Ook mijn vele trips naar het buitenland hebben bijgedragen aan de bijzondere en originele creaties die ik je hopelijk snel kan laten zien.

Wat doe ik deze kerst?

Wat ik ga doen deze kerst is allemaal leuk 😉 De kerstboom word een alternatief van een fietswiel of iets dergelijks waar heel veel kerstdecoratie aan komt hangen. Aan de muur komt een kerstschilderij met bloemen en sneeuw zoals je ook op de DVD zult zien. Wanneer de gasten komen eten zal ik de hele tafel dekken en geinige bloemdetails verwerken in de versiering en leuke bestekboeketjes maken. Ook komen her en der door het huis originele creaties en objecten, sommige met kerstgroen, andere met kerstballen.

Op de alternatieve kerstboom na komen al die ideeën in stap voor stap video’s op de DVD en het online programma te staan. De meeste zijn opgenomen in de studio en twee instructievideo’s zijn opgenomen in dat mooie lichte huis van mijn ouders die nog steeds naast de bloemenwinkel wonen.

Om een idee te krijgen van de creaties op de DVD heb ik een collage gemaakt van de materialen zoals we iedere video starten:

Kerststukken

“Wat maakt het nu zo leuk om zelf je kerststukken
en bloemcreaties te maken?”

Sterren Je creëert gezelligheid, sfeer en warmte in huis

Het is heerlijk creatief en met je handen bezig te zijn

Trots kunnen zijn op wat jezelf gemaakt heb ( is net zo’n beetje als dat iedereen zegt dat ze je zelfgemaakte appeltaart zo lekker vinden)

Met de handen iets creëren werkt stress verlagend en is ontspannend

Iets doen wat je leuk vind/Qualitytime tijd aan jezelf besteden

Lekker het bos of de tuin in gaan om bepaalde materialen te vinden. Wat ook weer lekker inspirerend en ontspannend werkt?

Hoe kan ook jij deze kerst Unieke creaties maken waar je zelf versteld van zult staan?

Dat kan echt heel eenvoudig. Met de juiste kennis en technieken kun jij ook mooie creaties maken! De kennis en stap voor stap instructie vindt je op deze dubbel DVD. We beginnen bij het begin waar we langs alle materialen gaan. Wanneer je alles in huis hebt en klaar bent om te beginnen laat ik gedurende de video iedere keer zien welke technieken je moet toepassen, welke handelingen je moet doen en misschien nog wel het meest belangrijke welke volgorde je moet aanhouden.

Naast de video’s zijn er ook stappenplannen op PDF en de complete materialenlijsten, zo weet je zeker dat je alles in huis hebt om je kerstcreaties af te maken en niet halverwege nog terug naar de bloemist moet.

Wat kan je zoal verwachten van de KerstSpecial ‘NewCreations’

Hier heb ik een greep van 3 creaties uit deze KerstSpecial:

polygonumobjectklPolygonumobject: Dit object is ontzettend veelzijdig. De basis alleen al zorgt ervoor dat je maanden en misschien wel jaren plezier kan hebben van dit object. Verschillende technieken en handigheidjes zorgen voor die stevige basis. Je kan de basis ook in verschillende kleuren verven zodat je steeds een ander aanzicht hebt, misschien kun je zo meegaan in de verschillende seizoenen.

En als de kerst voorbij is maak je er een mooie winterschikking van, of ga je in het voorjaar leuk met bloembolletjes werken. Van de zomer is het een mooi object voor een paar bloemen uit de tuin en wanneer de herfst aan breekt kun je met vele gedroogde takjes weer een heel ander aanzicht maken van je object. Misschien vindt je het leuk om te weten dat dit object echt een van mijn favorieten is en een mooie plek in huis krijgt!

KerstboomboeketklKerstboomboeket: Dit kerstboomboeket is echt op en top kerst! Met kerstgroen en veel kerstballen. De techniek die in deze video besproken word kun je er altijd weer bij pakken.

Het is namelijk niet alleen voor een boeket maar ook wanneer je zelf kerstboompjes voor buiten wilt maken.

bestekboeketklKersttafel decoreren: Je tafel decoreren met kerst wanneer je gasten krijgt is voor mij een van de leukste dingen om te doen. Dat wouw moment dat je je dierbaren kunt geven. Dat ze het gevoel krijgen er is hier echt moeite voor ons gedaan om ons te verwonderen. In mijn beleving is dat Priceless.

Natuurlijk gebruik je kleine objecten omdat op een bepaald moment van de avond het eten op nummer een komt te staan (ook al willen wij bloemen mensen de hele avond verliefd naar mooie bloemen staren ;-)). Dat kun je allemaal zelf invullen.

 

 

Vol enthousiasme en met veel plezier presenteer ik de ONLINE KerstSpecial ‘NewCreations’:

Kerstspecial2013-dvdkl

BONUS: Online Cursus TopBloemist voor ThuisBloemisten

Naast al dit prachtige kerstwerk wil ik je een bonus geven die ik nog nooit eerder heb weggegeven en na de actie periode ook nooit meer zal weg geven. Het is een ONLINE programma waarin 21 creaties zitten die je het hele jaar door kunt maken of je stopt er een beetje eigen creativiteit in en een paar kerstballen en je hebt ook een kerststuk. (Dit laatse kun je natuurlijk ook andersom doen met de kerststukken. Je haalt de ballen en het kerstgroen eruit en je hebt een creatie die het hele jaar door ook kan!)

Het is bij elkaar super waardevol wat je allemaal kan maken, aan de hand van de KerstSpecial Dvd’s en enorme BONUS TopBloemist voor ThuisBloemisten komt het allemaal goed!.

Deze word namelijk in de webshop verkocht voor 97,- en krijg je nu helemaal gratis!

 

De DVD’s van deze KerstSpecial zijn niet meer te krijgen daarom nu de online versie met extra BONUS!

 

KS2-betaal3250kl

LET OP: Na de actieperiode vervallen de bonussen en gaat de prijs omhoog naar 47,- en 42,50 Hoelang deze actie periode precies duurt weet ik nog niet, maar ik kan ‘m op ieder moment aanpassen.

Woon je in het buitenland of kun je niet online bankieren?

Dan kun je het bedrag ook overmaken naar ABN AMRO tav NCET Bontje iban: NL83ABNA0611895145 bic: ABNANL2A

Voor het versturen van de DVD naar het buitenland 3 euro extra verzendkosten overmaken AUB! Graag ook mij een e-mail sturen waarin je aangeeft de betaling te hebben voldaan, en je adres. Hierdoor heb ik ook uw e-mail adres en kan ik de toegang tot de cursus e-mailen. Alvast bedankt!

Dit is allemaal inclusief:

Uitgebreide handleiding met stappen plan
12 Unieke kerstcreaties om de show te stelen
Video’s met instructie van A tot Z
Lijst met alle benodigdheden
Extra bloemschiktips
Close-Up fragmenten voor de details
Lijst met alle te gebruiken gereedschappen
Dieper op verschillende technieken ingaan
Verschillende moeilijkheid gradaties
De enorme eenmalig BONUS
Je creatieve zelf (her)ontdekken

filmstrip kerst 2012 kl

Voordelen:

Je kan de cursus geheel op eigen tempo doorlopen.
Ontdek een nieuwe hobby of verdiep je in je hobby!
Je kunt je familie verrassen met zelfgemaakte prachtige cadeaus!
Je hoeft niet de deur uit om op les te gaan.

Klik hier om toegang te krijgen tot het ONLINE programma van de KertsSpecial ‘NewCreations’ twv 32,50

100% Niet goed, Geld terug garantie

Garantie Bloemschikcursus

Omdat ik alleen tevreden klanten wil heb ik een 100% niet goed geld terug garantie van 30 dagen!

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico (behalve dan dat je er toch wat van geleerd hebt en inspiratie hebt opgedaan), als je het niets voor jou vindt dan stuur je me een mail en draai ik de verkoop terug, zonder dat je tekst en uitleg hoeft te geven en no hard feelings! Wel stuur je de DVD terug op eigen kosten.

Ik verheug me erop samen een prachtige kerst te maken!

Bloemrijke en kerstige groeten,

Nelleke Bontje

Klik hier om toegang te krijgen tot het ONLINE programma van de KertsSpecial ‘NewCreations’ twv 32,50

Kvk 34392977 | Floralist.nl | Contact

Comment Section

0 reacties op “KS2 / afteller

Plaats een reactie


*