Page content

‘Onze’ tulpen collectie, vers van het land!

article content

‘Onze’ tulpen collectie, vers van het land!

Ik heb het er wel vaker over maar ooooooo wat leven we in een enorme rijkdom! Dat vind ik altijd al maar deze weken van het jaar zijn helemaal gul! Bijna overal om ons heen zie je bollenvelden vol bloeiende tulpen en andere bloemen staan, je kan ze overal langs de weg en in de winkels kopen en je wordt er altijd blij van! 

Ik heb de mazzel dat mijn lieve vriendje tulpenbollen kweekt, dat gaat het er bij hem uiteindelijk wel om dat de bollen zo groot mogelijk worden en zullen ze over anderhalve week al de eerste bloemen gaan koppen, maar dat is even een heel ander verhaal. NU genieten we van deze beauties op het land. En van het weekend heeft hij zo ongeveer alle tulpen soorten geplukt (alleen hij mag dat) die ze in het assortiment hebben. En die staan mooi bij ons binnen!

Natuurlijk vind ik het dan weer leuk om met al die tulpen een mooi tafereeltje te maken, ok ok het is veeeeel meer werk dan ze allemaal in één vaas te zetten (zeker wanneer ik het straks allemaal weer moet schoonmaken) maar het is wel helemaal leuk!! Heb er meteen wat sferische flessen en vaasjes bij gezet (kan ik niet laten) maar je begrijpt dat het zonder die extra’s ook heel leuk zou zijn!

In een eerder blog bericht heb ik het al gehad over het gebruik van lege wijnflessen, hier vindt je er ook weer een paar in terug. De rest van de tulpen staan in longdrink glazen, dus denk nu niet dat je van alles aan moet aanschaffen, het kan dus ook anders 😉

Comment Section

0 reacties op “‘Onze’ tulpen collectie, vers van het land!

Plaats een reactie


*


Nelleke
Nelleke Bontje is het creatieve brein achter Floralist.nl. Als Floral Designer reist ze veel, maakt van alles mee in bloemschikwonderland en heeft heel veel inspiratie te delen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren het leven mooier te maken met de geschenken van moeder natuur: Bloemen en planten.