Page content

Over mij

Nelleke Bontje

Wie Wat Waar?

Mijn naam is Nelleke Bontje, ik ben 32 jaar oud en geboren in de Kop van Noord Holland. Na een onstuimige en reislustige periode van 10 jaar ben ik gaan samenwonen met the love of my life Alex op het platteland (tussen de bollenvelden) tegen de duinen van Callantsoog. We wonen in de helft van een ouderwetse Stolpboerderij. Een prachtige stek die nog heel wat make-over nodig heeft ๐Ÿ™‚ zowel van binnen als van buiten. We verwachten ons eerste kindje begin februari, super super veel zin in! Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen als moeder? Neem dan even een kijkje op LittleMissYellow.nl

In 2011 ben ik gestart met Floralist.nl een website bommetje vol inspiratie over bloemschikken. Gaandeweg ben ik meer gaan bloggen over hoe je het leven mooier kan maken met bloemen en planten, leuke doe-het-zelf dingen, interieur, mooie bloemrijke plekken en winkels en over mijn belevenissen in bloemschikwonderland.

Flowers are Beautiful, so is life! #FloralistNL

Het is namelijk een voorrecht dagelijks te mogen werken met de geschenken van moedernatuur. Van het versieren van mooie evenementen en bruiloften tot het maken van lieve kleine creaties die iemands dag opvrolijken en mensen inspireren meer met bloemen en planten te doen.ย Geen dag is het zelfde en er gebeurt van alles. Dat deel ik ook graag via mijn blog en hoop dat mijn enthousiasme en inspiratie je aansteekt!

Over mij

Een spontane, energieke en zelfverzekerde verschijning (ook al ben ik dat niet altijd), creatief en boven al lekker optimistisch! “Ik ben goed voor het leven en het leven is goed voor mij” is een van mijn vaak genoemde uitspraken!

Ik ben goed voor het leven en het leven is goed voor mij! #FloralistNL

Ik hou ontzettend van lekker eten, kan gelukkig (ook voor Alex) goed koken. Vaak nieuwe dingen uitproberen en gerechtjes maken met van alles uit onze moestuin. Die kan mij eigenlijk niet groot genoeg en het liefst heb ik ook nog fruitgaarden erbij. Naast dat ik dus graag thuis ben houd ik ook ontzettend van reizen, avonturieren en ontdekken. Gelukkig heb ik een hele periode in mijn leven lekker los kunnen gaan waardoor ik nu lekker thuis kan zijn. Al word ik als een kind zo blij als er weer wat op de planning staat (maar hoeft niet meer zo vaak).

Mijn favoriete bezigheden zijn (hoe kan het ook anders) het leven mooier maken. Vaak met bloemen en planten, ons interieur, leuke doe het zelf dingen, koken en bakken, de tuin (als tijd me toelaat) en ik ben een Ali socialie ๐Ÿ™‚ ik hou van gezelligheid en wil het liefst niets missen en daar heb ik veel voor over! Oja en we hebben ook en super lieve hond, Jacky, een mix van een labrador met een border collie. Dit maakt dat ze enerzijds ontzettend speels en na bijna 3 jaar nog een puppy lijkt en anderzijds lekker rustig en heel lief kan zijn.

Leuk dat je hier bent, kijk lekker rond en laat je inspireren!

Liefs,

Nelleke